Infirmierul român viola paciente după ce le droga

Ultima actualizare:

    Cristian Emil Corneanu  are 41 de ani
Cristian Emil Corneanu are 41 de ani

Bestia punea ochii pe câte o femeie, de preferinţă peste 50 de ani, internată în clinica de neurochirurgie de la Spitalul din Padova, o droga şi apoi o abuza sexual.

Aşa a încercat infirmierul român, Cristian Emil Corneanu, să-şi facă poftele şi cu o pacientă de 58 de ani, dar a fost prins în flagrant de poliţie şi încătuşat. Deja au ieşit la iveală alte două cazuri de viol, iar investigaţiile continuă. 

Reprezentanţii carabinierilor au prezentat filmul arestării infirmierului român. Bărbatul de 41 de ani a intrat în tură luni la ora 20.00, s-a dus direct în salonul de neurochirurgie şi imediat a sărit pe pacienta de origine chineză. Aceasta, cu o putere neobişnuită, s-a apărat, iar infirmierul a fugit. Cristian nu s-a lăsat: s-a întors după câteva minute, când a sedat-o pe femeie cu benzodiazepine. Apoi a violat-o, totul durând aproape trei minute. Între timp poliţia plecase deja spre spital şi l-a surprins încă în salon. Totul a fost filmat pe camere pentru că existau reclamaţii ale doctorilor din spital că dispăreau cantităţi mari de benzodiazepine. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net