Spectacol cu succes garantat la public, ieri, la Mamaia. Radu Mazăre a inaugurat prima pasarelă turistică de pe litoral.


Lumea a dat năvală să vadă minunea de pasarelă care va fi noua distracţie de pe litoral. Radu Mazăre a venit precum Zeul Neptun, însoţit de câteva tinere, pe mare.


Îmbrăcat marinăreşte şi înconjurat de domnişoare pe şalupă, primarul Constanţei a stârnit invidia turiştilor care s-au îmbulzit pe pasarelă.

Mazăre a mărturisit că visează în continuare la un port turistic în Mamaia, la insuliţele artificiale de pe Lacul Siutghiol şi la alte proiecte pentru distracţia turiştilor.

Radu Mazăre s-a plimbat pe mare însoţit de câteva tinere şi a sărbătorit evenimentul cu şampanie


După ce a tăiat panglica inaugurală şi a desfăcut şampania festivă, suita a plecat într-o scurtă croazieră cu un vaporaş de agrement, până în Portul Tomis şi înapoi. Turiştii vor beneficia de plimbări gratuite, până la sfârşitul acestei săptămâni. Apoi, o croazieră cu vaporaşul va costa 35 de lei.

Croaziere spre Bulgaria sau Delta Dunării

Pasarela este amplasată în dreptul hotelului Victoria, din staţiunea Mamaia, şi oferă ocazia unei promenade pietonale până la digul de larg, unde a fost construit un debarcader.

De aici vor pleca vaporaşe de croazieră de-a lungul coastei Mării Negre, spre Bulgaria sau spre Delta Dunării. Pasarela se întinde pe o lungime de 420 de metri în larg şi are o lăţime de 4 metri.

Debarcaderul are lungime de 40 de metri şi o lăţime de 6 metri, iar la pontoanele sale vor acosta ambarcaţiunile de agrement.


 
 
Loading...