Ingrid Vlasov și fiica ei de 16 ani au Covid-19. Mama creatoarei de modă a murit săptămâna trecută

Ultima actualizare:
Ingrid Vlasov și Noelle, aici alături de soțul creatoarei de modă, Marian Nedelcu, sunt internate în spital cu Covid-19
Ingrid Vlasov și Noelle, aici alături de soțul creatoarei de modă, Marian Nedelcu, sunt internate în spital cu Covid-19

ֿIngrid Vlasov și fiica ei de 16 ani sunt internate în acest moment în spital, cu diagnosticol de Covid-19. Mama creatoarei de modă a murit, medic de profesie, a murit în urmă cu cinci zile, iar tatăl ei, avocatul Mihail Vlasov, este și el internat în spital.

Lovitură grea pentru familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov. După ce mama acesteia, Viviana Vlasov, a murit din cauza coronavirusului, ea însăși, tatăl și fiica ei în vârstă de 16 ani, Noelle, au ajuns în spital cu diagnosticul de Covid-19.

Noelle a atras un semnal de alarmă pe contul personal de Instagram, rugându-și toți urmăritorii să poarte mască, pentru a se proteja pe ei înșiși și pe cei mai vulnerabili din jurul lor.

«Nu, eu nu iau virusul». Nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani.

Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că «oricum voi nu luați». Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare. Dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil să luați și în ce fel vă va afecta.

Și mai important, nu știți cui puteți să dați, și cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are și ce alte afecțiuni are. Cacă ieșiți din casă fără mască, în momentul acela riscați. Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce?Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi, vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită”, a scris Noelle pe contul personal de Instagram.

Adolescenta a dezvăluit că, în cazul ei, primele simptome de Covid-19 au fost durerile de cap și tusea. ”În cazul în care: vă doare capul, tușiți etc. (la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav în acel moment, vă duceți si vă testați pentru Covid-19. Pentru voi înșivă și toți ceilalți. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. Aveți grijă. Stay safe”, a mai scris Noelle.


    Ingrid Vlasov și Noelle, aici alături de soțul creatoarei de modă, Marian Nedelcu, sunt internate în spital cu Covid-19foto: copertă
Ingrid Vlasov și Noelle, aici alături de soțul creatoarei de modă, Marian Nedelcu, sunt internate în spital cu Covid-19foto: copertă

Viviana Vlasov a murit după ce starea ei s-a agravat într-un ritm galopant

Mama creatoarei de modă Ingrid Vlasov, medic de profesie, a murit după o săptămână de luptă cu noul coronavirus. Viviana Vlasov era internată la Sptitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar starea ei s-a agravat îtr-un ritm galopant.

Viviana Vlasov (72 de ani) a murit la 22 august, după ce starea ei de sănătate s-a agravat brusc. Mama surorilor Ingrid și Vanda Vlasov era internată la Spitalul de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi, unde medicii au depus toate eforturile pentru a o salva, după cum informează Ziarul de Iaşi.

"La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă", a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

Avocatul Mihail Vlasov are coronavirus. Suferă de o formă medie a bolii

Potrivit Ziarului de Iași, avocatul Mihail Vlasov, fostul președinte al Camarei de Comerț a Românei și tatăl celebrelor Ingrid și Vanda Vlasov, a fost depistat pozitiv la testul anti-Covid și se află internat în spital, starea sa de sănătate fiind una stabilă. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași au declarat că Mihail Vlasov suferă de o formă medie a bolii.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net