Îngropat cât mai departe de tatăl criminal

Ultima actualizare:

    Marius Frănţescu şi micuţul Luca
Marius Frănţescu şi micuţul Luca

Ecourile tragediei care a zguduit Piteştiul nu s-au stins! Marius Frănţescu, poliţistul care şi-a împuşcat în cap fiul de trei ani şi şase luni şi apoi s-a sinucis, a fost înmormântat, luni, 5 noiembrie, de familia sa, la Mioveni. De funeraliile micuţului s-a ocupat mama sa, Alina Lăudatu, poliţistă la Serviciul Economic. Copilul a fost îngropat în Popeşti Leordeni, la 135 de kilometri de tatăl criminal.

Câtă durere! Familia lui Marius Frănţescu (29 de ani), ofiţer la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Argeş, şi a Alinei Lăudatu (29 de ani), ofiţer la Serviciul Economic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, s-au ocupat de înmormântări.

Cei doi poliţişti divorţaseră recent la notariat, iar sâmbătă dimineaţă, fosta soţie i-a adus bărbatului copilul, Luca, în vârstă de trei ani şi şase luni. La prânz, mămica a venit să-şi ia băieţelul înapoi. Marius Frănţescu nu a răspuns însă la uşă şi nici la telefon, motiv pentru care Alina Lăudatu a sunat la 112. Pompierii au descoperit o scenă terifiantă: tatăl şi fiul erau împuşcaţi în cap. Mama lui Luca a leşinat în momentul în care au fost găsite cadavrele. 

Principala pistă a anchetatorilor e legată de posibilitatea ca poliţistul, rămas fără familie şi orbit de gelozie, să-şi fi împuşcat fiul în cap, apoi să se fi sinucis, tot cu arma din dotare. Marius Frănţescu a lăsat în urmă mai multe bilete de adio adresate părinţilor săi, apropiaţilor şi fostei sale soţii.

Copilul a fost înmormântat în Cimitirul “Vintilă Vodă” din Popeşti-Leordeni (Ilfov), unde locuiesc tatăl şi fratele Alinei Lăudatu, au dezvăluit surse pentru Click!. Dorinţa femeii a fost ca micuţul să fie cât mai departe de mormântul tatălui. Potrivit observator.tv, apropiaţii spun că mama e devastată şi vrea să rupă orice fel de legătură cu părinţii şi rudele fostului ei soţ. La ceremonia funerară au participat rude ale Alinei, prieteni şi colegi de la Piteşti.

Funeraliile lui Marius Frănţescu au fost organizate la Mioveni, acolo unde locuiesc tatăl poliţistului, Costel Frănţescu (preşedinte PNL Mioveni), şi mama sa. Colegii de partid i-au transmis omului politic mesaje de condoleanţe: “Îl asigurăm de sprijinul nostru, de faptul că îi înţelegem durerea şi regretăm profund pierderea pe care a suferit-o. Costel Frănţescu este un coleg extraordinar, un om deosebit, îl iubim, îl respectăm şi îi dorim multă putere! Condoleanţe, coleg şi prieten drag!”. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net