Îngrozitor! A născut pe ascuns, şi-a omorât bebeluşul şi l-a pitit în dulap

Ultima actualizare:

    Eleva care şi-a ucis copilul nou-născut este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Mătăsari
Eleva care şi-a ucis copilul nou-născut este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Mătăsari

Gorjul a rămas fără glas după ce o elevă de 17 ani de la Colegiul Tehnic Mătăsari şi-a ucis propriul prunc, născut pe ascuns în urmă cu câteva zile. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi audiază pe părinţi, care au declarat că nu au ştiut că fata lor nu şi-a dorit copilul şi că a născut acasă.

Miercuri seară, poliţiştii au descoperit cadavrul unui copil nou-născut, ascuns într-un dulap din locuinţa părinţilor fetei. Conform declaraţiei sale, eleva de 17 ani a născut vineri acasă, după care şi-a sugrumat copilul nedorit. Iniţial ea susţinuse că şi-a incendiat pruncul, însă a revenit şi a mărturisit procurorilor că cel mic zace fără suflare în locuinţa părinţilor săi din comuna Slivileşti.

Trupul bebeluşului a fost ridicat de medici şi predat Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei. Procurorii o acuză pe eleva din clasa a XII-a de omor, iar cercetările se desfăşoară cu ea în libertate. “Deocamdată, se fac cercetări sub acuzația de omor. Ea a recunoscut faptele, despre care nu a spus nimănui nimic. Părinții nu au știut nimic despre sarcină și cele întâmplate, ea nepovestind, probabil, de teamă”, a spus procurorul criminalist Dumitru Părăuşanu, citat de Mediafax. Fata va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă a avut discernământ în momentul comiterii oribilei fapte.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net