Inimaginabil! O vasluiancă a fost sechestrată și violată timp de 11 zile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Coşmar pentru o femeie de 46 de ani din satul vasluian Giurcani! Ea a fost sechestrată și violată timp de 11 zile, după ce a fost externată de la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad.

Femeia din Giurcani, cunoscută cu afecţiuni psihice, a fost transportată la spital în urma unei tentative de suicid. Rudelor nu li s-a permis să o însoţească în ambulanţă, astfel că acestea au căutat o altă maşină pentru a se deplasa la spital. Nora femeii a ajuns la spitalul din Bârlad după trei ore, însă nu a mai găsit-o pe soacră. Deşi a căutat-o prin tot orașul, n-a reuşit să dea de urma ei. Disperată, familia a sesizat dispariţia la 112.

Luată cu forţa când a părăsit spitalul

După 11 zile de căutări eșuate, femeia s-a întors singură acasă. Era speriată, prezentând leziuni pe tot corpul şi un traumatism cranian. Ea le-a povestit rudelor că, după ce a ieşit din spital, a fost luată cu forţa de nişte cetăţeni de etnie romă şi dusă la domiciliul acestora, unde timp de 11 zile a fost agresată fizic şi sexual. Medicii legişti care au examinat-o au confirmat spusele femeii.

După ce a ajuns acasă, rudele femeii a anunţat imediat Poliţia, iar în urma cercetărilor, poliţiştii au identificat un suspect: Viorel Halîngă (55 ani). Miercuri seară, bărbatul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Halângă a fost acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi de viol, iar judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net