Însărcinată cu al șaptelea copil, o mamă din Vaslui a fost bătută crunt de șoț. Cu ce a lovit-o bărbatul

Ultima actualizare:

    Bărbatul își agresa frecvent soția Foto: vremeanoua.ro
Bărbatul își agresa frecvent soția Foto: vremeanoua.ro

Soție, mamă a șase copii și însărcinată cu cel de-al șaptelea, pentru o femeie dintr-un sat din Vaslui fiecare zi este un coșmar. De ani de zile îndură bătăile soțului său, care devine din ce în ce mai violent. Ultima dată a lovit-o cu biciul, de față cu toți cei șase copii.

Când i-au văzut iarăși trupul plin de răni, rudele femeii de 33 de ani nu au mai răbdat și au cerut ajutor public. ”Ajutați-o pe sora noastră! Acel om bea mereu și o bate până o lasă lată. Copiii sunt traumatizați. Nici nu mai știm unde să adresăm acest strigăt de ajutor”, au scris pe Facebook surorile femeii bătute. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis o anchetă. Până în prezent, bărbatul bătăuș a primit ordin de restricție și este cercetat pentru violență în familie.

Internată în spita din cauza bătăilor 

Povestea Alinei este terifiantă. A crescut într-un orfelinat împreună cu mai multe surori și s-a măritat la 16 ani cu Iulian Enache, bărbatul care s-a dovedit a fi un adevărat călău. Coșmarul tinerei a început imediat după nașterea primului copil. Soțul a incept să bea și să o lovească, profitând că aceasta nu are unde pleca.  Astfel, ani în șir femeia a îndurat neajunsuri, umilințe și bătăi.

Rudele spun că femeia și-ar fi dorit să depună plângere împotriva soțului, însă i-a fost teamă de ca instituțiile statului să nu înceapă un lung șir al declarațiilor, iar ea să fie lăsată tot în casă cu el. Acestea mai susțin că femeia a fost ajuns și în spital în urma bătăilor, chiar de două ori, dar nici aici nu s-a sesizat nimeni. Mai mult, și fiica cea mare a cuplului a fost bătută de tatăl ei. “Alina s-a temut cel mai mult să nu cumva să vină Protecția Copilului, să îi ia copiiii. E o mamă bună, muncește cu ziua și are grijă de copii. Nu a avut niciun sprijin”, a declarat pentru vremeanoua.ro o soră a victimei.

Citește și:

Bătută frecvent de soț, nu are curajul să îl părăsească. Cazurile de violenţă în familie, mai frecvente de sărbători

Brigitte Năstase, mutilată de fostul soț: "M-a bătut până mi-a lăsat fisură pe craniu și hematom pe splină"

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net