Inspectoratul Şcolar Constanța face verificări în cazul copilului de 6 ani care a căzut de la etaj

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că face verificări în cazul copilului de şase ani care joi dimineaţă a căzut de la etajul patru al unui bloc din municipiul Constanţa, el fiind elev al unei unităţi de învăţământ. În momentul producerii accidentului, copilul se afla singur acasă.

IŞJ a transmis, joi seară, printr-un comunicat de presă, că s-a autosesizat cu privire la un incident care a avut loc pe data de 1 octombrie şi în care a fost implicat un elev al unei unităţi de învăţământ.

“S-a luat legătura cu managerul unităţii de învăţământ de la care provine elevul, în vederea colectării informaţiilor cu privire la împrejurările care au dus la producerea respectivului eveniment.  În paralel cu ancheta declanşată de IPJ, vom identifica atât circumstanţele în care s-a produs evenimentul, cât şi măsurile care se impun. Directorul instituţiei şcolare este în legătură cu familia şi ne va transmite o notă explicativă, în baza căreia vom analiza situaţia”, a transmis Inspectoratul Şcolar.

Sursa citată precizează că în urma analizării situaţiei, după stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident, vor fi puse în aplicare măsurile prevăzute de lege.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că joi a fost solicitat să intervină pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa după ce un copil de şase ani a căzut de la etaj. Acolo s-au deplasat două echipaje SMURD pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul a fost transportat cu echipajul de terapie intensivă mobilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acesta fiind intubat, inconştient, dar starea sa era stabilă, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil de şase ani a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinţii fiind plecaţi la serviciu”, a transmis IPJ Constanţa, fiind deschis un dosar penal în acest caz.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net