Eliberat din puşcărie, unde fusese închis pentru trafic de droguri, un interlop ieşean a ajuns din nou după gratii. Mihai Silviu Corduneanu (27 de ani), zis “Bulă”, un temut interlop din Iaşi, a fost reţinut, acuzat că a constituit şi condus una dintre cele mai importante reţele de trafic de droguri din Moldova.


Acesta a înfiinţat două culturi de canabis, în satele Comarna şi Butea, cu acceptul câtorva localnici, proprietari ai terenurilor situate în zone izolate. În urma percheziţiilor efectuate de procurorii DIICOT, au fost descoperite 350 de plante de canabis, diferite cantităţi de droguri de risc, suma de 20.000 €, precum şi aparatură specială folosită pentru amenajarea şi îngrijirea culturilor şi fertilizanţi.

Procurorii au rupt canabisul de pe plantaţii şi au încărcat plantele în zeci de saci. În dosar sunt menţionate mai multe persoane, printre care şi copii de bani-gata din Iaşi. Procurorii au audiat în legătură cu acest caz 10 persoane, printre care s-a numărat şi Mihai Prelipcean, fiul lui Bujor Prelipcean, directorul Filarmonicii din Iaşi. Cinci membri ai reţelei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Loading...
Citeste tot despre: