Interlopi violenţi. L-au biciuit câteva ore şi au turnat pe el ulei de motor!

Ultima actualizare:

    Cornel Alexandru, zis "Titoaşcă", unul dintre cei mai temuţi infractori din PiteştiFoto: ziarulargesul.ro
Cornel Alexandru, zis "Titoaşcă", unul dintre cei mai temuţi infractori din PiteştiFoto: ziarulargesul.ro

Teroare ca-n filmele cu mafioţi! „Titoaşcă“ şi „Parfum“, doi dintre cei mai duri interlopi din Argeş, au fost arestaţi pentru 30 de zile, după ce au bătut şi au biciuit, timp de mai multe ore, un muncitor din Bucureşti.

Procurorii îi acuză pe Cornel Alexandru, zis ”Titoaşcă”, şi pe Adrian Ioniţă Baronescu, zis ”Parfum”, de lipsire de libertate, loviri şi şantaj. Conform anchetatorilor, victima, care se ocupă cu lucrări de amenjări interioare, a fost ridicată, pe 13 octombrie, de “Parfum”, şi dusă la Bradu. Acolo, interlopul îşi ridică o vilă, la care victima mai lucrase cu ceva timp în urmă. Deşi lucrarea fusese tocmită pentru 1.500 de lei, muncitorul nu şi-a primit banii, fiind “plătit” cu două parfumuri contrafăcute. Din acest motiv, muncitorul a refuzat a doua lucrare.

Iritat, “Parfum” i-a dat o plamă peste ceafă meşterului şi l-a sunat pe ”Titoaşcă”, spunîndu-i că l-a găsit pe „zugrav“, scrie adevarul.ro. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum ”Titoaşcă” i-a turnat în cap ulei de maşină, iar “Parfum” a început să-l lovească repetat cu un bici. Terorizat, lucrătorul a acceptat condiţiile agresorilor şi le-a promis că va merge a doua zi să execute lucrarea. Scăpat de tortură, bărbatul maltratat s-a dus însă direct la Poliţia Piteşti şi a făcut plângere. Victima a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

”Titoaşcă” e recidivist, fiind eliberat condiţionat după, ce în 2011, fusese condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă. În 2008, el a bătut un taximetrist care a refuzat sa-l plimbe cu maşina, iar în 2009 a lovit cu ranga, într-o frizerie, un campion naţional la judo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net