Interlopii au săpat o groapă la poarta senatorului Ionel Agrigoroaei

Ultima actualizare:

    Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a fost amenințat cu moartea
Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a fost amenințat cu moartea

În ce țară trăim! Membrii clanului interlop Tănase de la Iaşi au săpat un mormânt în curtea vilei în care locuieşte senatorul PPDD Ionel Agrigoroaei, scrie adevarul.ro. Demnitarul a cerut protecție specială.

Serviciile speciale, Poliţia şi DIICOT au fost informate despre acest caz fără precedent.

Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a formulat sâmbătă o plângere penală la Poliţie, dar şi o solicitare către ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, în care susţine că viaţa îi este pusă în pericol după ce a primit mai multe ameninţări directe că va fi ucis.

Agrigoroaei este terorizat de aproximativ trei săptămâni de către un tânăr de 19 ani, pe nume Vandam Constantin, membru al familiei ţigăneşti Tănase, din Iași.

Tânărul a săpat zilele trecute o groapă în curtea în care locuieşte Ionel Agrigoroaei, despre care i-a spus acestuia că îi va fi mormânt, scrie adevarul.ro.

Senatorul ieșean Ionel Agrigoroaei s-a trezit că are groapa săpată în fața casei
Senatorul ieșean Ionel Agrigoroaei s-a trezit că are groapa săpată în fața casei

Situaţia a degenerat sâmbătă, atunci când, la orele dimineţii, acelaşi Vandam i-a spus soţiei senatorului că “este păcat că trebuie să moară atât de tânără”.

 “În ultimele săptămâni, de cel puţin 30 de ori, am fost ameninţat cu moartea sau mi s-a spus că voi rămâne paraliza”, a spus Ionel Agrigoroaei, citat de adevarul.ro.

Cine este senatorul Ionel Agrigoroaei?

Parlamentarul PPDD Ionel Agrigoroaei, care şi-a făcut un renume din faptul că a învins falimentul de trei ori, a fost trimis în judecată alături de soţie, de frate şi de cumnată, pentru fals şi înşelăciune.

Procurorii au anunţat în 12 septembrie trimiterea în judecată a senatorului ieşean Ionel Agrigoroaei (46 de ani).

Acesta este învinuit de fals şi de înşelăciune pentru că, alături de alţi trei membri ai familiei şi încă trei complici, ar fi contractat cu acte false patru credite, în valoare totală de 434.707 euro.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net