Interlopul gălățean care a bătut un medic ginecolog în cabinetul acestuia, pedepsit de magistrați. Ce alte acuzații îi mai aduc anchetatorii

Ultima actualizare:

    Medicul Ioan Costache Botezatu şi agresorul său, Ali Cristi Ionel Foto: Facebook
Medicul Ioan Costache Botezatu şi agresorul său, Ali Cristi Ionel Foto: Facebook

Un cunoscut interlop din Galați a primit o condamnare de 6 ani și 9 luni de închisoare pentru două fapte și este cercetat și pentru trafic de persoane și proxenetism. Ali Cristi Ionel (24 de ani), zis Cristi Spaidăr, este cel care a agresat un medic ginecolog în cabinetul acestuia, iar la câteva luni distanță a înjunghiat un taximetrist.

Ali Cristi Ionel a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Galaţi în decembrie 2020, la 6 ani şi 9 luni de închisoare pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul este complex şi include două momente violente distincte, scrie adevarul.ro. Individul a primit 6 ani şi 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un taximetrist pe 22 septembrie 2019. Apoi, într-o cauză conexă, judecătorii au dispus încetarea procesului penal pornit la plângerea prealabilă a medicului ginecolog Ioan Costache Botezatu (69 de ani) pentru lovire şi alte violenţe, dar l-au condamnat pe Ali Cristi Ionel la un an şi 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniştii publice, cele două pedepse fiind contopite. 

Medicul s-a lovit cu capul de birou   

Incidentul de la care a pornit totul a avut loc în dimineaţa zilei de 20 februarie 2019, atunci când la cabinetul medicului ginecolog Ioan Costache Botezatu, din incinta clinicii private MedLife, s-a prezentat Cristi Spaidăr împreună cu partenera lui de viaţă. Deşi nu avea programare, tânărul a insistat ca medicul să o vadă pe femeia care-l însoţea, medicul fiind de acord. Apoi, tânărul a insistat să fie de faţă la consultul ginecologic și a obținut aprobarea medicului Botezatu. Însă, în cabinet, bărbatul a început să-i pună foarte multe întrebări medicului, ceea ce l-a determinat pe acesta să-l roage să părăsească încăperea. Tânărul a refuzat şi a început să-i adreseze medicului injurii, moment în care dr. Botezatu a ieşit pe hol şi a cerut asistentei să sune la Poliţie. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe bărbat, care l-a îmbrâncit violent pe medic, acesta căzând şi lovindu-se cu capul de un birou.

Ulterior, medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum este bruscat, precizând că nu se teme de agresor. „Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scria la acel moment doctorul, anunţând că a depus plângere.

Mai multe detalii aflați pe adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net