Intră şi tu în familia milionarilor Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Cel mai iubit concurs a dat până acum premii de aproape 240.000 de lei. Joacă și tu! Poți câștiga o supermașină, bani gheață și mii de alte premiiFotografii: click!
Cel mai iubit concurs a dat până acum premii de aproape 240.000 de lei. Joacă și tu! Poți câștiga o supermașină, bani gheață și mii de alte premiiFotografii: click!

O maşină de vis, premii de 5.000 de lei, de 1.000 de lei şi de 300 de lei, bani gheaţă şi mii de alte surprize. Iată cu ce şi-a răsfăţat ziarul nostru cititorii. Peste 2.100 de români din toate colţurile ţării au intrat în familia milionarilor Click!MANIA. Vrei şi tu să li te alături? Ai încă trei săptămâni la dispoziţie.

”Mulţumim, Click! Nici nu visam la astfel de premii”. Cel mai iubit şi mai serios concurs  nu şi-a dezamăgit fanii. În toată ţara, cititorii noştri au simţit ce înseamnă să fii norocos atunci când au desfăcut lozul şi au găsit simbolurile câştigătoare. 191 de români s-au ales cu bani gheaţă, în total peste 90.000 de lei!

La fel de fericiţi au fost şi cei care au câştigat un telefon mobil de ultimă generaţie, oale de bucătărie, care le uşurează viaţa, dar şi reduceri importante la produse extrem de utile, oferite de partenerul Click!, Studio Moderna.

Până acum, am dat în total premii de aproape 240.000 de lei. Inclusiv o supermaşină, o Honda Civic albă, care a ajuns la Braşov, la o doamnă în vârstă de 73 de ani, care este de ani de zile o cititoare fidelă a ziarului nostru. Şi tu poţi avea norocul ei şi al celorlalţi 2.100 de români care s-au ales cu premii importante!

Tot ce trebuie să faci este să cumperi zilnic ziarul nostru. În următoarele trei săptămâni, chiar tu poţi câştiga o Honda Civic de ultimă generaţie, cu dotări ultramoderne, dar şi premii în bani gheaţă (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei) şi alte surprize.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net