Intrarea la metrou cu telefonul, rateuri din prima zi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Momente de stângăcie la metrou. Ieri, în prima zi de funcţionare, sistemul de plată a călătoriei cu ajutorul unui sms a funcţionat cu întreruperi.

Reporterii Click! au testat validatoarele de la Piaţa Victoriei 1 şi de la Universitate. Ghinion curat. La ora 18.00, aparatul de la Victoriei nu funcţiona, iar cel de la Universitate nici nu fusese scos din „ţiplă".

Angajaţii Metrorex au confirmat rateurile pe care le-a avut sistemul în prima zi: „La Piaţa Victoriei 1, validatorul a funcţionat până la ora 15.00. După această oră, toţi cei care au vrut să intre la metrou cu telefonul au fost nevoiţi să-şi cumpere cartele", ne-a spus casiera Matrorex de la Victoriei 1.

Reprezentanţii companiei de telefonie care a lansat sistemul au încercat să explice situaţia. „Dacă au funcţionat în alte momente ale zilei, nu înţeleg de ce nu ar funcţiona seara.Aparatele au fost testate inclusiv de oamenii noştri. Nu sunt probleme la Piaţa Victoriei", ne-a spus aseară Ema Rotunjeanu, reprezentantul Orange.

Teoretic, bucureştenii ar fi trebuit să aibă acces la metrou cu un simplu sms în şapte staţii: Universitate, Gara de Nord, Piaţa Victoriei 1, Grozăveşti, Petrache Poenaru, Timpuri noi şi Politehnica.

Piaţa Universităţii- Aparatul de aici era acoperit cu o cârpă, deşi ieri ar fi trebuit să fie funcţional

simeon stalpnicul png

O călătorie vă costă 2,66 lei, iar pentru a intra la metrou trebuie să trimiteţi sms la 1700 şi să aşteptaţi primirea unui mesaj. Apoi sunaţi la 1700 şi apropiaţi telefonul de validator. Mobilul va emite un semnal sonor care va fi citit în câteva secunde. Aparatul confirmă că puteţi trece de turnicheţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net