Inundaţii în Dâmboviţa şi Giurgiu, din cauza ploilor abundente

Ultima actualizare:

    Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundaţiiFoto: Mediafax
Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundaţiiFoto: Mediafax

Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundaţii în mai multe localităţi din judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu, unde pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din câteva gospodării, dar şi pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil.

În judeţul Dâmboviţa, ploile torenţiale au provocat inundaţii în mai multe localităţi, unde a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, Eduard Ţelea, în oraşul Moreni şi în comunele I. L. Caragiale, Bilciureşti a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru că a fost inundată câte o curte. În oraşul Pucioasa, apa a intrat într-o curte şi în subsolul unei locuinţe, iar la Corbii Mari a fost inundată o magazie, conform mediafax.ro.

De asemenea, vântul puternic a doborât doi copaci, unul în municipiul Târgovişte şi unul la Moreni, însă în urma acestor incidente nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Şi în judeţul Giurgiu s-au produs inundaţii în unele localităţi, ca urmare a precipitaţiilor abundente.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din două curţi inundate în localităţile Comana şi Mârşa şi pentru îndepărtarea unui copac căzut pe drumul judeţean 601, între localităţile Roata şi Crevedia.

Tot în judeţul Giurgiu, serviciile voluntare locale pentru situaţii de urgenţă au intervenit pentru evacuarea apei în localităţile Gorneni, Malu Spart şi Mârşa, unde câte o curte a fost inundată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net