Învăţătoarea şpăgară a fost demisă

Ultima actualizare:

    Dana Blându, alături de un grup de copii
Dana Blându, alături de un grup de copii

Dana Blându, învăţătoarea de la Şcoala 10, a fost demisă cu unanimitate de voturi. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie.

Inspectorul şcolar general al Capitalei, Constantin Trăistaru, anunţase că o decizie în cazul învăţătoarei Dana Blându de la Şcoala nr. 10 urma să fie  luată după hotărârea Consiliului de Administraţie al unităţii de învăţământ.

Dana Blându va ajunge în faţa poliţiştilor de la Secţia 6 Poliţie, după ce anchetatorii vor sta de vorbă cu 20 de părinţi.

Potrivit Mediafax, în urma audierilor, anchetatorii vor stabili dacă învăţătoarea Dana Blându, care a cerut bani pentru cadourile ce urmau să fie date de sărbători unor angajaţi ai Şcolii nr. 10 "Maria Rosetti", a şi primit astfel de foloase necuvenite.

La sediul Secţiei 6 Poliţie a venit, vineri dimineaţă, mama unuia dintre elevii din clasa învăţătoarei Dana Blându, urmând ca, în aceeaşi zi, în faţa poliţiştilor să se prezinte şi părinţii altor doi copii.

Audierile la Secţia 6 Poliţie au început ieri, când au fost să dea declaraţii femeia care a înregistrat-o pe învăţătoare atunci când cerea bani pentru cadouri şi tatăl altui copil.

Femeia a venit la poliţie de bunăvoie, fără ca în prealabil să fie citată, după ce, joi, poliţişti ai Secţiei 6 au mers la domiciliul acesteia şi i-au cerut să pună la dispoziţia anchetatorilor înregistrările video şi audio pe care le avea cu învăţătoarea Dana Blându.

Celălalt părinte care a fost, joi, la Secţia 6 Poliţie, le-a povestit anchetatorilor cum cerea învăţătoarea Dana Blându sumele respective şi cum sugera părinţilor să-şi înscrie copiii la after school-ul ei.

Noi dezvăluiri despre învăţătoarea şpăgară: «Nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi, pe bune!»

Dezvăluiri incredibile ale mamei care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară: «Am cunoştinţe care au dus diamante»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net