Învăţătorul acuzat de pedofilie n-a mai fost primit la ore

Ultima actualizare:

    Ion Popescu era învăţător la clasa a IV-a la şcoala din satul JugurFoto: Florin Şuler
Ion Popescu era învăţător la clasa a IV-a la şcoala din satul JugurFoto: Florin Şuler

Joia trecută, un învăţător din Argeş a fost săltat de mascaţi, fiind suspectat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai muţi elevi, toţi minori. O zi mai târziu era pus în libertate, sub control judiciar, iar luni s-a întors la catedră. Surpriză, însă! Scaunul lui era ocupat de un suplinitor!

Cazul învăţătorului Ion Popescu, de la şcoala generală cu clasele I-IV din satul Jugur – judeţul Argeş, a şocat o ţară întreagă. Elevii acestuia, părinţii lor, dar şi colegii de breaslă ai dascălului au rămas blocaţi la zvonul că „domnu’ învăţător” este acuzat de pornografie infantilă. Luni, în prima zi de şcoală, învăţătorul s-a întors la catedră, însă conducerea instituţiei de învăţământ a preferat să meargă pe mâna unui suplinitor.

„Am purtat o discuţie cu domnul învăţător şi i-am sugerat să îşi ia un concediu până la soluţionarea cazului. Astăzi nu l-am primit la ore. A făcut doar treabă de cancelarie. Sper să ia decizia cea bună, pentru binele nostru, al tuturor. Dar, dacă va vrea să se întoarcă la catedră, legea îi permite”, ne-a mărturisit Ionuţ Cristian Burhan, directorul şcolii.

Click! spune

Învăţătorul Ion Popescu a fost reţinut joi de DIICOT, fiind acuzat că exploata sexual eleve de liceu, pe care le obliga să se prostitueze în apartamente închiriate din municipiul Câmpulung. De asemenea, învăţătorul aducea în locuinţa sa fete şi băieţi cu care întreţinea relaţii sexuale, oferindu-le apoi cadouri, arată procurorii DIICOT. Vineri a fost eliberat şi va fi cercetat sub control judiciar.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net