Ioan Neculaie, săltat din palatul unde o chema pe Cruduţa

Ultima actualizare:

    Ioan Neculaie a fost  audiat acum două  săptămâni şi în dosarul  ”Prostituate de lux”
Ioan Neculaie a fost audiat acum două săptămâni şi în dosarul ”Prostituate de lux”

Necazuri mari pentru omul de afaceri Ioan Neculaie (58 de ani). După ce a cheltuit o avere cu prostituatele de lux, patronul FC Braşov a fost luat în vizor de procurori. Ieri, milionarul a fost săltat şi dus la audieri într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul ar fi de 10.000.000 de euro.

Ioan Neculaie s-a trezit, ieri dimineaţă, cu oamenii legii la uşă. Anchetatorii au căutat dovezi într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la 10 milioane €. În total, au fost făcute opt percheziţii, pe lângă casa lui Ioan Neculaie, sediul FC Braşov, unde acesta este acţionar, şi societatea pe care o are în administrare, SC Roman SA, fiind vizată şi locuinţa şefului Oficiului pentru Jocuri de Noroc, Vasile Bilinschi, fost şef al Gărzii Financiare Braşov. După ce au fost terminate percheziţiile, Ioan Neculaie a fost săltat de poliţişti de pe domeniul lui din Timişu de Jos, fosta vilă de protocol a lui Ceauşescu, şi dus la audieri la Parchetul Tribunalului Braşov.

Milionarul este suspectat că a scos ilegal bani din firmele pe care le controlează, bani proveniţi din vânzarea de jucători sau din vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri susţinute de echipa FC Braşov. Şi asta la nici două săptămâni după ce s-a destăinuit judecătorilor din Capitală, cum arunca cu banii pe cadourile oferite tinerelor cu care întreţinea relaţii sexuale. “Îmi spuneau că mă ajută să-mi fac o prietenă, însă nu s-a legat nimic. Nu le cunosc după nume pe fete, ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. E posibil să le mai fi dat câte 1.000 €, dar nu pentru servicii sexuale. Eu le făceam cadouri”, a mărturisit atunci milionarul. Fetele, audiate şi ele în dosar, şi-au amintit însă nu numai de partidele de sex, ci şi de miile de euro şi de excursiile pe care le primeau de la afacerist.  În dosarul ”Prostituate de lux” au dat declaraţii şi Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie sau Simona Traşcă.O aducea pe Daniela cu elicopterul la Braşov

Supranumit “Berlusconi din Braşov”, pentru apetitul lui pentru distracţii cu femei frumoase, Ioan Neculaie a găsit o metodă ideală pentru a-şi aduce la vila din Braşov prietenele de la Bucureşti. Nu cu vreo limuzină luxoasă, ci tocmai cu elicopterul personal, în valoare de 9 milioane de euro. În 2011, Daniela Crudu a avut privilegiul acesta, iar bruneta s-a pozat, mândră, postând imaginea pe Facebook. Ce au făcut în vilă Daniela şi Ioan Neculaie nimeni nu ştie, dar drumurile Cruduţei pe ruta Bucureşti-Braşov au fost destul de dese la vremea aceea. Tot în 2011, paparazii au surprins maşina Cruduţei, un BMW roşu decapotabil, sosind la palatul lui Neculaie. Îmbracată sumar, cu fusta de-o palmă şi cu tocuri periculos de înalte, Daniela părea pregătită de un atac amoros. Maşina roşie ca focul a rămas parcată la intrarea în vila milionarului puţin peste trei ore. Bruneta a luat drumul înapoi spre Capitală puţin ciufulită şi nemachiată.

Are maşini de colecţie şi un iaht

Are şi cu ce! Ioan Neculaie se poate lăuda cu o avere estimată în 2010 la 80 milioane €. Pe lângă vila de la Timişu de Jos, milionarul mai are o casă la Codlea, o colecţie impresionantă de maşini unicat, un elicopter şi un iaht Azimut 42. “Bărcuţa” a fost cumpărată cu un milion de euro în urmă cu patru ani şi e “parcată” cel mai adesea în Tenerife.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net