Fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana (35 de ani), e conştientă de formele sale rubensiene şi apelează la tot felul de tertipuri pentru a etala o siluetă fără cusur. Zilele trecute, Ioana a fost surprinsă de fotoreporterii Click! purtând celebra "rochie-miracol", creată de Stella McCartney, care creează impresia că talia e mai subţire decât în realitate.


Se ştie că fetele preşedintelui suspendat Traian Băsescu sunt preocupate de modă şi de imaginea lor, aşa cum e şi normal.

În timp ce mezina, Elena (32 de ani), are o siluetă de invidiat, fata cea mare a preşedintelui, Ioana, nu e chiar trasă prin inel. Tocmai de aceea încearcă să mascheze anumite imperfecţiuni.


Săptămâna trecută, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Ioana când ieşea de la un salon de înfrumuseţare. Ea purta o rochie celebră, creată de designerul Stella McCartney pentru colecţia de toamnă 2011.

"Rochia-miracol", aşa a fost numită de jurnaliştii din străinătate datorită iluziei optice pe care îl creează designul special. Mai exact, partea din faţă a rochiei este de culoare deschisă, în timp ce partea din spate şi cea din zona taliei sunt negre.

În acest fel este generată o iluzie optică, iar cea care o poartă pare să aibă o talie de viespe şi sâni mai mari, dacă e privită din anumite unghiuri.

Rochia, care, de fapt, se numeşte "The Octavia" a devenit celebră după ce a fost purtată de actriţa din filmul "Titanic", Kate Winslet, la Festivalul de Film de la Veneţia, din 2011.

Apoi, alte celebrităţi au fost fotografiate purtând aceeaşi ţinută, unele dintre ele dorind să pară mai suple. Este vorba de Gloria Estefan, Alicia Keys, Liv Tyler şi Kate Moss. Trebuie spus că, atunci când a fost lansată pe piaţă, rochia costa 1.600 de dolari. Acum, preţul ei este 795 de dolari.

Kate Winslet este cea care a făcut celebră rochia

Gloria Estefan a vrut să-şi mascheze coapsele şi burtica

Alicia Keys a apelat la rochia-miracol,  după ce a născut, pentru a părea mai slabă


 
 
Loading...
Citeste tot despre: