Ion Iliescu a ajuns din nou la Spitalul Elias. Are 89 de ani

Ultima actualizare:

    Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost adus astăzi, 4 octombrie, la Spitalul Elias din BucureştiFOTO: adevarul.ro
Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost adus astăzi, 4 octombrie, la Spitalul Elias din BucureştiFOTO: adevarul.ro

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a fost adus astăzi, 4 octombrie, la Spitalul Elias din Bucureşti. Nu se ştie dacă este vorba despre noi probleme de sănătate sau despre un control de rutină.

Sunt puține vești despre fostul președinte Ion Iliescu. În ultima perioadă nu a mmai ieșit în public, iar pe blog nu a mai scris din luna ianuarie.

Ion Iliescu este din nou internat la Spitalul Elias din Capitală. Fostul președinte s-a prezentat dimineață la spital pentru că nu se simțea bine, iar medicii au decis să îl interneze pentru mai multe investigații.

Fostul președinte a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În vară a fost internat tot la Spitalul Elias în urma unui episod de febră puternică. În luna aprilie a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza unor probleme cardiace. Pe 1 aprilie a fost operat pe cord la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007. 

Citește și:

Câte operaţii a suferit Ion Iliescu după ce au apărut problemele cardiace

Nina Iliescu se simte mai bine. Vezi când va fi externată

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net