Ion Iliescu rămâne internat la Elias. Ultimele informații despre starea fostului președinte

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu a fost internat în spital
Ion Iliescu a fost internat în spital

Medicii au decis că Ion Iliescu va rămâne în continuare internat la spitalul Elias, unde a fost internat din cauza unor probleme cardiace. Evoluția stăriii de sănătate a fostului președinte este una bună.

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au declarat surse medicale, pentru Mediafax.

Ion Iliescu are probleme cu inima

Ion Iliescu a fost internat pe 4 octombrie, după ce a acuzat o stare de rău. Se pare că motivul ar fi înrăutățirea problemelor cardiace ale fostului președinte, care a fost și în iunie la Spitalul Elias, pentru un control de rutină. 

În aprilie, Iliescu a fost operat de ericardită lichidiană-tamponadă cardiacă, la spitalul CC. ILiescu din București. Acesta a mai fost operat la inimă în 2007 la Paris, fiindu-i montate câteva stenturi. 

Însă nu numai inima i-a făcut probleme preşedintelui onorific al PSD. O altă operaţie a suferit-o în anul 2012, când medicii de la Elias i-au cauterizat un polip apărut pe colon.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net