O afirmație a ministrului de finanțe, Ionuț Mișa, ne dă fiori. ”Avem aproape 158.000 de companii care nu au plătit contribuțiile pentru angajați în cursul acestui an. Este vorba de 2.100.000 de angajați”, a afirmat demnitarul.


A fost zi grea miercuri (8 noiembrie) pentru Guvernul Tudose. A aprobat modificările fiscale cu protestatari supărați sub ferestrele Palatului Victoria.

Ministrul de finanțe, Ionuț Mișa, a fost trimis să explice pe îndelete în ce constă modificările și de ce au fost necesare.

Printre prezentarea de tabele și grafice, șeful de la finanțe a făcut o afirmație năucitoare: ”Avem aproape 158.000 de companii care nu au plătit contribuțiile pentru angajați, în cursul acestui an. Este vorba de 2.100.000 de angajați”, scrie Antena 3.

Mișa a explicat că cele 158.000 de firme nu au plătit contribuțiile pentru angajați în cursul acestui an, deci aceștia nu vor putea beneficia de aceste drepturi. Pentru ca și angajații să știe că au fost țepuiți, ministrul Mișa a promis că va publica primele 500 de firme care au cele mai mari sume neplătite.

Click! spune

În România exista, la 1 iunie, 1,4 milioane de firme, din care doar 1,2 milioane sunt active, diferenţa de 200.000 fiind companii în dizolvare, în curs de radiere sau lichidare, a declarat miercuri, pentru News.ro

 
 
Loading...