Iosif Rotariu: «Sunt aberaţii ce se spune despre fata mea»

Ultima actualizare:

    Romina Rotariu  ar fi devenit  violentă într-o criză  de hiperglicemie
Romina Rotariu ar fi devenit violentă într-o criză de hiperglicemie

Un scandal izbucnit în iunie 2018 o adus-o în centrul atenţiei pe fiica de 33 de ani a fostului fotbalist internaţional Iosif Rotariu. Ea ar fi agresat un copil de 2 ani în creşa deţinută chiar de familia ei. Acum, procurorii au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată, iar părinţii băieţelului cer despăgubiri de 500.000 de euro.

Problemele familiei Rotariu par a fi fără sfârşit. Cei doi copii înfiaţi sunt bolnavi, iar fostul fotbalist şi soţia lui umblă cu ei numai prin spitale. Asta în timp ce fiica cea mare, Romina, le dă mari dureri de cap. Vara trecută, Romina a fost acuzată că a lovit atât de tare un copil, la creşa unde lucrează, încât i-a rupt piciorul. Acum, la jumătate de an de la incident, avocaţii familiei copilului agresat cer daune morale de 500.000 de euro, conform site-ului Opinia Timişoarei. Procesul în care fiica lui Rotariu e acuzată de purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului începe săptămâna viitoare. Au apărut şi primele imagini în care se vede clar că micuţul a fost bătut de fiica lui Rotariu, care era îngrijitoare. 

Iată ce ne-a declarat Iosif Rotariu: “Mă simt devastat, nu am cuvinte să pot spune ce simt! Fiica mea este sub control judiciar şi trebuie să fie la dispoziţia organelor de anchetă până la încheierea procesului. Are de la vârsta de 19 ani diabet. Este cu moralul la pământ, o încurajez să nu cadă psihic. Filmările care au apărut sunt de la noi pentru că nu avem de ascuns nimic. Tot ce se zice despre ea sunt doar aberaţii. Fiica mea are pensie de handicap în valoare de 200-300 de lei pe lună şi se duc pe medicamente toţi banii. Copilul nu are nimic, se simte bine, am văzut pe Internat că a ieşit cu părinţii în parc, ceea ce mă bucură foarte mult când văd că se simte bine. Ei nu se gândesc la copil, ci la partea financiară. Încearcă să profite, dar nu au cum. Eu strâng bani pentru următoarele operaţii ale Kassandrei, iar ei îmi cer suma asta enormă!”

Creşa în care s-a petrecut totul este de fapt un club privat neacreditat care aparţine familiei. “Nu este o creşă. Este o asociaţie. Funcţionează şi acum, nu sunt probleme. În locul fiicei mele nu a mai venit nimeni pentru că nu mai este nevoie. Sunt suficienţi angajaţi”, ne-a explicat Iosif Rotariu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net