Ipoteză-şoc după înmormântarea soţilor Maleon: “Mulţi dintre noi credem că nu s-ar fi sinucis”

Ultima actualizare:

    Soţii Maleon au fost înmormântaţi joi la IaşiFoto: arhivă personală
Soţii Maleon au fost înmormântaţi joi la IaşiFoto: arhivă personală

Momente pline de încărcătură emoţională, joi, la înmormântarea soţilor Bogdan şi Anda Maleon din Iaşi, cuplul găsit fără suflare în prima zi de Crăciun. Profesorul universitar, care era si directorul Bibliotecii Centrale Universitare, şi soţia lui au fost conduşi pe ultimul drum de colegi şi studenţi, dar şi de apropiaţi care nici acum nu iau în calcul varianta sinuciderii.

Cei doi au fost găsiţi fără suflare în casă, de un apropiat, care îi aştepta la masa de Crăciun. Principala ipoteză este dubla sinucidere, însă ce a putut duce la o asemenea decizie rămâne un mister. Un lucru este cert. Femeia şi-ar fi luat prima viaţa, în jurul orei şase dimineaţa. După trei ore, a urmat-o soţul. Cei doi s-au spânzurat după ce au consumat o cantitate însemnată de alcool. Până acum au fost vehiculate mai multe motive care i-ar fi împins pe cei doi soţi să facă un asemenea gest extrem. Anda Maleon pioerduse recent o sarcină, aflase că nu poate să aibă alţi copii sau soţul îi era infidel. Niciuna dintre aceste trei variante nu a fost confirmată de vreun apropiat al familiei. 


    Soţii Maleon au fost conduşi pe ultimul drum de 300 de persoane foto: Adevărul
Soţii Maleon au fost conduşi pe ultimul drum de 300 de persoane foto: Adevărul

În rândul colegilor Bogdan Maleon era cunoascut ca un om decent, un profesor exemplar, care îşi iubea foarte mult soţia. Cadrul didactic avea în plan ca în anul următor să facă o reabilitare a faţadei Bibliotecii Centrale Universitare, unde era şi director din 2015. 

“Ca profesor era foarte calm. Un monument de calmitate. Niciodată nu se enerva, ne pare tare rău, anul acesta plănuiam să refacem vechile efigii de pe bibliotecă, vechea stema a României Mari şi efigiile regilor Carol I şi Ferdinand, mulţi dintre noi credem că nu s-ar fi sinucis. Toată lumea îl ştia că un profesor exemplar”, a declarat Emanuel Man, preşedintele Ligii Studenţilor de la Universitatea Al. I. Cuza.

Procurorii continua cercetărille în acest caz. Ei au descoperit că în noaptea fatidică cei doi se pregăteau să împodobească bradul de Crăciun, dovada fiind chiar ornamentele găsite într-una dintre camere. Mai mult uşa casei lor a fost găsită descuiată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net