Irina Radu, după demiterea din TVR: ”Liviu Dragnea o să-mi ceară scuze!”

Ultima actualizare:

    Irina Radu, demisă după un an și jumătate de la cârma TVRfoto: captură
Irina Radu, demisă după un an și jumătate de la cârma TVRfoto: captură

Irina Radu este foc și pară după ce a fost înlăturată din fruntea TVR, în urma respingerii raportului de activitate al instituției în Parlament. Omul de televiziune e convins că președintele Senatului, Liviu Dragnea, va ajunge să regrete acest vot.

Va veni ziua în care Liviu Dragnea își va cere scuze, crede Irina Radu, demisă miercuri, 27 septembrie, de la conducerea TVR. ”Liviu Dragnea își va cere scuze pentru minciunile pe care le-a crezut de la tot felul de micuţi din jurul lui. Şi dacă n-o să-mi ceară public, că are şi omul mândria lui, o să-mi ceară în gând măcar, dar pentru mine asta contează”, a spus Irina Radu într-un interviu pentru postul de radio RFI, citat de Pagina de Media.

Irina Radu a fost demisă, împreună cu întreg consiliul de administrație, după respingerea raportului de activitate al TVR în Parlament. Director interminar a fost numită Doina Gradea, mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu pe vremea când conducea PRO Tv.

”Este primul raport pozitiv după ani de zile, este primul an terminat pe plus de TVR. Asta arată ceva, arată o muncă, un efort, un altfel de management. Dacă toate lucrurile astea nu contează şi trei babe bârfitoare se duc la cineva şi-i spun trei prostii şi un Parlament întreg votează pe aceste criterii, eu ce să mai comentez, mă bucur de viaţă şi atât”, a adăugat fostul șef al TVR.

Irina Radu are, totuși, câteva lucruri să-și reproșeze. Printre acestea, faptul de a fi avut încredere în cine nu trebuia și de a nu-și fi nimicit dușmanii. ”Îmi reproşez că nu i-am «omorât» de tot pe unii pe care i-am schimbat. Trebuiau «omorâţi», mi-a zis toată lumea că nu se face cu jumătate de măsură, nu trebuie să ai milă. Eu am zis lasă, nu vreau să fac rău, corectez numai nişte lucruri greşite”, a mai spus Irina Radu.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net