Irina Rimes, invitata lui Brenciu la concertul lui de la Sala Palatului

Ultima actualizare:

Din rivali la Vocea României, Horia Brenciu și Irina Rimes devin parteneri de scenă joi, 19 decem-brie, la Sala Palatului! Irina Rimes este una dintre invitatele speciale ale lui Brenciu în concertul „Sunt cine vreau să fiu”.

Atent la fiecare pas, de la playlist la detalii care țin de producție și emoții, artistul le promite fanilor săi și nu numai un show care merită să fie văzut. „De ce? Pentru că va fi despre viață, despre muzică, despre melodii pe care le iubești, despre România, despre invitați speciali care te vor încânta. Va fi un spectacol ca un brad de Crăciun. Pe de altă parte, voi aduce un omagiu muzicii rock, celei care ne dădea libertate înainte de ’89”, dezvăluie Horia. Biletele costă 100, 150 sau 200 de lei.

Tudor Gheorghe cântă despre Revoluţie

Au trecut 30 de ani de la Revoluţie, dar am făcut ce trebuia de atunci? Asta se întreabă Tudor Gheorghe în spectacolul său intitulat „Degeaba 30”, care va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Este, probabil, cel mai complex, cel mai complet şi cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scenă de la Revoluţie încoace. Show-ul are la bază un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat “Mie-mi pasă”, realizat în memoria martirilor de la Timişoara şi a tuturor victimelor Revoluţiei din decembrie 1989. Biletele au preţuri cuprinse între 120 şi 250 de lei. 

Poveşti de iarnă, la mall

În perioada 13-22 decembrie, la Plaza România vor avea loc evenimente din seria “Poveşti de iarnă” dedicate celor mici. Povești clasice precum „Greierele și furnica”, “Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, “Cenușăreasa”, „Fata babei şi fata moşului”, “Muzicanții din Laponia” și multe altele pot fi urmărite sub formă de piese de teatru (în fiecare seară, de la ora 19.00 la 19.45). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile (ocupate în ordinea venirii). Vor fi, bineînţeles, concerte, ateliere de creaţie, dar şi un Moş Crăciun gata să asculte dorinţele copiilor. Organizate de Primăria sectorului 6, evenimentele se vor desfăşura în intervalul 17.00-20.00 în timpul săptămânii şi între 17.00 şi 21.00 în weekend. 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net