Irina Tănase, despre nuntă și copii cu Liviu Dragnea: „Ne vom căsători”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea este topit după iubita sa, Irina TănaseFoto: Arhivă Click
Liviu Dragnea este topit după iubita sa, Irina TănaseFoto: Arhivă Click

Irina Tănase, în vârstă de 27 de ani, logodnica fostului lider PSD Liviu Dragnea (57 de ani), a vorbit despre viața alături de acesta, declarând că, „foarte probabil”, se vor căsători, precizând că au vorbit și despre copii.

Irina Tănase a fost întrebată în cadrul unui interviu oferit pentru Antena 3 despre momentele grele din viața de cuplu, după ce aceasta i-a rămas alături fostului lider PSD chiar și după condamnarea acestuia, dezvăluind și ale aspecte din viața lor intimă. 

Irina Tănase, despre întemeierea unei familii cu Liviu Dragnea

Aceasta a menționat că ea și Dragnea se gândesc chiar și la căsătorie și, de ce nu, la întemeierea unei familii în adevăratul sens al cuvântului.

„Da, ne vom căsători. Am vorbit de asta și înainte de condamnare. Noi am discutat subiectul acesta și probabil că se va și întâmpla la un moment dat”, a declarat Irina Tănase despre relația cu Liviu Dragnea, închis la Penitenciarul Rahova. 

Întrebată dacă au discutat și despre copii, Irina Tănase a răspuns că da, fără să ofere însă mai multe detalii. Deși sunt conștienți de diferența de vârstă dintre ei, plus condamnarea fostului lider PSD care a intrat în peisaj, logodnica lui Dragnea spune că nu are o problemă cu aceste lucruri.

„Eu știu că Liviu este nevinovat! Știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă.

Noi ne înțelegem foarte bine, ne completăm. Voi fi atacată pentru afirmațiile pe care le fac, prin prisma diferenței de vârstă. Deja știm cu toții că există o diferență de vârstă și toată lumea o să comenteze asta. Nu am o problemă. Chimia care există între doi oameni nu poate fi explicată”, a mai spus Irina Tănase.

Liviu Dragnea ispășește în prezent o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net