Îşi ascunde burtica în rochii largi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rochii cât mai largi, mai vaporoase şi „închise" până în gât! Fosta doamnă Tăriceanu îşi protejează cât de mult poate sarcina! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Ioana, gravidă în aproape patru luni, la plimbare cu proaspătul soţ.

Şi-a refăcut viaţa la nici nouă luni după divorţul de fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu. Ioana Dinu (34 de ani) s-a căsătorit la începutul lunii iulie cu omul de afaceri Brent Valmar, cu care avea o relaţie din septembrie anul trecut.

Imediat, s-a aflat şi că ex-doamna Tăriceanu este însărcinată, acesta fiind şi motivul grabei cu care a fost oficializată relaţia. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe viitoarea mămică înfruntând căldura într-o rochie vaporoasă, lungă, foarte largă şi „închisă" până în gât. Oare Ioana vrea să-şi ferească burtica de gravidă de ochii curioşilor?

Ioana Dinu şi proaspătul ei soţ, Brent Valmar, au ieşit marţi după-amiază la plimbare. Omul de afaceri e foarte atent cu soţia sa

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Se pare că da, din moment ce a făcut astfel de alegeri vestimentare! Oricum, surse din anturajul soţilor Valmar spun că cei doi îşi doresc un băieţel şi că Ioana vrea să nască în România, la o clinică privată. Ioana mai are un băieţel, de şapte ani, împreună cu Călin Popescu Tăriceanu, însă acesta a rămas în custodia tatălui.

Soţii Tăriceanu au divorţat în mare secret în septembrie 2011, după opt ani de mariaj. Ioana şi-a revenit rapid în braţele boss-ului Porsche România, Brent Valmar, cu care, spun gurile rele, s-ar fi iubit încă dinainte de divorţ.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net