Îşi dă palatul în schimbul a 100.000 de Biblii

Ultima actualizare:

    Vila lui Abel Varvaroi are două etaje şi şase dormitoareFoto: Facebook / Oana Şemlo
Vila lui Abel Varvaroi are două etaje şi şase dormitoareFoto: Facebook / Oana Şemlo

Anunţ inedit! Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc (Suceava) dă de veste că îşi cedează vila impunătoare pentru 100.000 de Biblii. Proprietarul vrea să demareze o acţiune misionară în Africa, aşa că nu vrea decât Biblii în engleză şi în franceză. “Vreau să fiu şi eu mântuit”, spune românul.

La ieşirea din Vatra Dornei, o casă mare, cu două etaje, le atrage atenţia celor care trec prin zonă. Pe faţada clădirii, proprietarul a pus un anunţ cu litere de-o şchioapă: “Schimb casa pentru 100.000 de Biblii”. Afişul conţine şi numărul de telefon al lui Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, plecat de mai bine de 20 de ani în Spania, la muncă. 

Bărbatul are nevoie de Sfintele Scripturi pentru a porni într-o acţiune misionară în Africa, unde doreşte să le ofere cetăţenilor de pe continentul negru. „Sunt un om simplu, modest, şi vreau şi eu să fiu mântuit”, explică Abel Varvaroi pentru monitorulsv.ro. “Anunţul este un simbol. Vreau să fac tot ceea ce pot ca să mă salvez pe mine şi să-i salvez pe cei din jurul meu. Şi dacă Dumnezeu va considera că trebuie să duc Bibliile pe care le voi primi, mă voi duce cu cea mai mare putere”, adaugă suceveanul.Varvaroi nu doreşte să primească orice fel de Biblie. Cărţile trebuie să fie scrise ori în limba engleză, ori în limba franceză. Suceveanul intenţionează să plece în Africa la primăvară, astfel că doreşte să-şi dea casa cât mai repede. „Imobilul e format din şase dormitoare şi are două garaje la parter. Valoarea de piaţă se ridică undeva la 130.000 de euro”, detaliază agentul imobiliar Alin Pricope. 

Pe site-urile de specialitate, cel mai mic preţ pentru o Biblie în limba engleză sau în limba franceză este de 40 de lei, ceea ce înseamnă 4.000.000 de lei (aproximativ 850.000 de euro) pentru 100.000 de cărţi.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net