Isterie pentru găsirea unei căţeluşe

Ultima actualizare:
Tânăra  are grijă  de mai multe  patrupede
Tânăra are grijă de mai multe patrupede

Alexandra Paşca, din Sălaj, a rămas fără unul dintre câinii săi, Maia, care a dispărut din curte, în noaptea de 3 noiembrie. Cum patrupedul a fost de negăsit, tânăra a făcut un apel pe reţelele sociale, oferind 500 de euro celor care o pot ajuta să dea de animalul de companie. Recompensa a urcat repede la 1.100 de euro.

Banii promişi pentru a găsi o căţeluşă i-au înnebunit pe săteni! Anunţul privind recompensa oferită de Alexandra Paşca a fost distribuit de aproape 5.000 de ori, iar în momentul în care s-a anunţat că Maia ar fi fost văzută în Giurtelecu Şimleului, un sat situat la  3 kilometri de cel în care trăieşte familia tinerei, spiritele s-au agitat. Localnicii au pornit o adevărată vânătoare, răscolind satul în căutarea căţeluşei, scrie adevarul.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Alexandra Paşca povesteşte în amănunt ce s-a întâmplat: “Şapte persoane şi câţiva copii au văzut-o pe Maia. Ne-au arătat locurile unde ea dormea şi tremura noaptea. I-am lăsat sub o băncuţă pătura ei pe care dormea când călătoream şi o bluză de-a mea. Sâmbătă primim o poză cu Maia. Domnul care a văzut-o îmi trimitea poze cum încearcă s-o ţină într-un loc şi o urmăreşte încet cu maşina”.


    Tânăra  are grijă  de mai multe  patrupede
Tânăra are grijă de mai multe patrupede

Şi alţi oameni din sat au observat animăluţul. “Niiii, câinele ăla cu bani mulţi!, au exclamat sătenii şi-au alergat s-o prindă primii pe Maia, ca să pună mâna pe cei 1.100 de euro. “Speriată, Maia a luat-o spre câmp, cu două fete după ea. S-a băgat într-un cimitir şi într-o pădurice. Mama mea plângea şi-i ruga pe oameni să nu o mai fugărească, să o lase pe ea s-o strige, că-i cunoaşte vocea”, povesteşte Alexandra.

«Niiii, câinele ăla cu bani mulţi!»

Tânăra a fost traumatizată de nebunia creată: “Plin de copii sălbatici pe dealuri, ce râdeau şi ziceau că vor fi cei mai bogaţi copii din clasă. Femei mature, bătrâni şi oameni în toată regula o căutau. Pentru bani. Un domn a venit să ne spună că a băgat de 100 lei benzină şi nu mai are, că a dat ture de sat pentru Maia. I-am dat banii. Şi-a pierdut şi ziua de muncă şi să-i plătim. I-am mai dat 100”.

Sâmbătă spre duminică, Alexandra şi-a petrecut noaptea în maşină, cu soţul ei, lângă băncuţa unde Maia obişnuia să apară în satul vecin, fără să-şi piardă speranţa. 

Duminică dimineaţa, după şapte zile de la dispariţie, căţeluşa a apărut. Din banii pe care Alexandra i-a pus la bătaie, tânăra vrea să le ofere cadouri celor care s-au implicat cu adevărat în toată această poveste. În total, trei persoane, doi copii şi un adult, singurele care au refuzat recompensa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net