Italia. Adolescent român care și-a dat foc în curtea casei a murit la spital. Ce au făcut medicii în ultimele ore de viață ale băiatului

Ultima actualizare:

    Adolescentul român care și-a dat foc în Italia a muritFoto: observatornews.ro
Adolescentul român care și-a dat foc în Italia a muritFoto: observatornews.ro

Tragedie fără margini în familia unor români din Italia! La numai 15 ani, copilul familiei a sfârșit în chinuri, după ce și-a dat foc și a agonizat trei zile în spital.

Vineri dimineață, adolescentul a aruncat benzină pe el și și-a dat foc în curtea casei din Velletri, scrie observatornews.ro. Tatăl băiatului, care tocmai venise acasă de la serviciu și urma să-l ducă la cursuri, a văzut că iese fum din spatele curții și a mers să verifice ce se întâmplă. Atunci și-a văzut fiul arzând ca o torță și s-a aruncat peste el să-l salveze. La fața locului au intervenit pompierii și un echipaj 118 cu o ambulanță și un elicopter de salvare.

Băiatul a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului

Băiatul, care a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, a fost transportat în stare gravă la spitalul Gemelli din Roma, în timp ce tatăl, în vârstă de 45 de ani, a fost dus cu o ambulanță la Sant'Eugenio și ținut pentru observare pentru arsuri la brațe și picioare.

Tatăl și-a luat rămas bun de la copil

Deși adolescentul a fost adus în stare critică la spital, medicii din Roma, dar și părinții, au sperat până în ultima clipă la o minune. Din păcate, starea băiatului s-a înrăutățit rapid. Medicii au realizat că adolescentul își trăiește ultimele ore, așa că au pus la punct un transfer protejat de la spitalul S. Eugenio, oferindu-i tatălui posibilitatea de a-și lua rămas bun de la copilul său.

Carabinierii din Velletri, regiunea Lazio, au deschis o anchetă și verifică ce l-a împins pe tânărul român să recurgă la un asemenea gest. 

Citește și: 

Doi români printre cei 39 de morți din Italia. De ce s-a prăbușit podul de lângă Genova?

Un deținut român s-a sinucis într-o închisoare italiană

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net