VIDEO „Îţi tai capul! Ai grijă cum te uiţi pe teme!” este ameninţarea unui student pentru profesorul său

Ultima actualizare:

    Studentul şi-a ameninţat cu un cuţit profesorul de Statistică FOTO: bzi.ro
Studentul şi-a ameninţat cu un cuţit profesorul de Statistică FOTO: bzi.ro

Fără să se gândească la urmări, un student ieşean şi-a ameninţat online cu moartea profesorul de Statistică, nemulţumit de modul în care este notat la această disciplină. Filmuleţul în care tânărul ţine un cuţit în mână şi gesticulează tăierea gâtului a ajuns în atenţia oamenilor legii, iar acum acesta riscă amendă sau chiar pedeapsa cu închisoarea.

Student la Facultatea de Informatică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Cristi-Mădălin Cerbu a crezut că găseşte o rezolvare a problemei sale privind situaţia şcolară la disciplina Statistică. Astfel, s-a filmat în timp ce ţinea în mână un cuţit de dimensiuni mari şi-şi ameninţa profesorul cu moartea. „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, scrie bzi.ro.

Teribilul mesaj i-a fost adresat profesorului drd. Abel-Albert Policiuc, de la facultatea de Informatică. Filmuleţul a ajuns viral pe internet, iar decanul facultăţii, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a luat deja măsuri: a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu.

Profesorul ameninţat a făcut plângere penală

Când a vizionat filmarea ameninţătoare, drd. Abel-Albert Policiuc a rămas consternat de cele văzute. „Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc pentru bzi.ro. Profesorul a făcut deja plângere la Poliţie.

Decanul Facultății de Informatică propune exmatricularea studentului

Conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică din Iași, va propune exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu care face amenințarea cu moartea. Acesta mărturisește că studentul Cristi-Mădălin Cerbu care a adus amenințarea cu moartea i-a trasmis că a vrut să facă „un pamflet”. Mai mult, tânărul și-a prezentat scuzele către profesorul Policiuc. „Este studentul nostru. Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială. Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene.

Ce riscă studentul

Studentul Cristi-Mădălin Cerbu, de la Facultatea de Informatică din Iași, care a realizat filmul ameninţător la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare, potrivit Noului Cod penal.

Fără să se gândească la urmări, un student ieşean şi-a ameninţat online cu moartea profesorul de

Citeşte şi:

Schimbări majore la admiterea la facultate. La Universitatea București va fi examen doar la Drept

În ce condiții se întorc elevii la școală. Ce se întâmplă cu profesorii de peste 65 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net