Fiecare apariţie pe scenă a primarului Constanţei, Radu Mazăre, 45 de ani, este originală şi excentrică. V-aţi întrebat cine îi confecţionează ţinutele pline de culoare? Nimeni alta decât iubita lui, Roxana Mihalache. Tânăra a mers până în Africa să cumpere materialele atât de preţioase.


Fie că este costumat în spartan, maharajah, samurai, sultan, ţar, regele Babilonului sau rege african, apariţiile lui Radu Mazăre fac furori, în fiecare weekend, la carnavalurile din staţiunea Mamaia. Sâmbătă seara, pe scena Fashion TV Summer Festival Mamaia 2013, edilul Constanţei s-a costumat în rege african. El a refuzat de fiecare dată să dezvăluie cine este creatorul hainelor sale, însă Click! a aflat.

Primarul Constanţei a purtat haine de ţar


Toate costumaţiile au fost realizate de iubita sa, Roxana Mihalache. Aceasta ne-a spus că întreaga colecţia care se numeşte „Shaka", după numele unui fost rege zulu. Toate piesele vestimentare sunt realizate din bumbac pictat manual, adus din Nigeria.

Pentru a-i crea iubitului ţinute extravagante şi cât mai autentice, Roxana a mers în Africa, unde s-a documentat. A rămas fascinată de tradiţiile şi de oamenii Continentului Negru.

L-a întruchipat şi pe Regele-Soare


Primarul Radu Mazăre poartă mândru veşmintele create de iubita lui şi se pregăteşte să îl întruchipeze pe Suleyman Magnificul.

Radu Mazăre,deghizat în sultan


"Weekendul viitor, la închiderea carnavalului, va fi nu doar costumaţie, ci un spectacol mai elaborat, cu povestitor, o să fim cam 36-40 de turci din Suleyman Magnificul, normal cu soţiile, cu cadânele, momentul când o aleg pe Hurrem. O poveste întreagă va fi", a menţionat Radu Mazare. Accesoriile pe care primarul le-a purtat la gât sunt, de asemena, lucrate manual, la casa de modă Paluggio, a iubitei primarului. Piesele de colecţie unicat pot fi achiziţionate de cei pasionaţi. 

Click! Spune

Sâmbătă, Radu Mazăre s-a lăsat pictat pe faţă, a purtat o coroană cu pene şi a avut o suliţă de doi metri cu care a speriat publicul. Desculţ şi imitând mişcări ale oamenilor junglei, primarul a fost un rege african.

 
 
Loading...