Zilele trecute, Radu Mazăre primea vești neplăcute din partea autorităților, care au decis, conform legii, că unul dintre viitori miri trebuie să se prezinte personal cu actele la primărie în vederea căsătoriei. După ce și-a cerut iubita de soție din spatele gratiilor, Radu Mazăre a sperat ca nunta să poată avea loc chiar de ziua lui, pe 5 iulie, însă se pare că evenimentul va fi puțin amânat din cauza procedurilor și a birocrației.


Totuși, pentru a-i îndeplini dorința, Roxana Mihalache, iubita fostului edil al Constanței, a venit rapid din Madagascar în România, pentru a se putea ocupa personal de dosarul căsătoriei lor. Viitoarea soție a lui Radu Mazăre s-a prezentat, de asemenea, joi, 27 iunie, la Penitenciarul Rahova, pentru a-și vizita iubitul și a declarat că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie, explicând însă că, de când l-a cunoscut pe Mazăre, s-a simțit mereu ca în luna de miere, potrivit Mediafax.

Roxana Mihalache l-a vizitat pe Radu Mazăre în închisoare

„Eu tot am întrebat unde trebuie să mergem, de ce, cum? Mergem la Poliție. O să vă zică responsabilul. Toată această poveste cu responsabilul până în momentul în care am ajuns acolo și acest responsabil nu mai apărea. Ne-au luat toate lucrurile și ne-au ținut arestați într-un birou”, a rememorat Roxana Mihalache momentul arestării din Madagascar.

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre a spus că fostul edil nu a avut probleme în Madagascar: „El nu a avut niciodată probleme în Madagascar. (...) Niciodată cu nimic (nu l-a căutat poliția, n.r.). (Autoritățile, n.r.) Știau că el locuiește și de situația lui.” Întrebată cum era viața lor în Madagascar, Mihalache a spus că era „una normală”.

iubita-mazare-roxana-mihalache.jpg

Roxana Mihalache și Radu Mazăre se vor căsători în curând
Foto: Captură Video

„Plăcută, cu activități. Foarte frumos. Eu, funcția pe care o am, nu am timp să stau la plaje, ba din contră, mă ocup de tot ce înseamnă administrativ, de client. Și tot ce înseamnă administrativ”, a spus Roxana Mihalache.

Iubita lui Mazăre a spus că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie: „Nu m-am așteptat (să o ceară de soție, n.r). Relația pe care o am cu Radu am avut-o și o am în continuare am trăit-o ca și când eram deja căsătoriți. O trăiesc în continuare. O simt ca o relație oficializată. Nu e ușor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (...) Inelul, rochia, și lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (...) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu știu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil așa a simțit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înțeles. Am fost lângă el. (...) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum”.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, așteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Inițial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlinește și 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil. Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a mai spus, pentru Mediafax, fratele fostului primar.

 

Loading...