Iubitul Elenei Udrea se topeşte de dorul ei! Când se întoarce blonda din Costa Rica

Ultima actualizare:

    Elena Udrea îşi pregăteşte întoarcerea în ţarăfoto: Inquam Photos
Elena Udrea îşi pregăteşte întoarcerea în ţarăfoto: Inquam Photos

Adrian Alexandrov(33 ani) numără zilele până când îşi va revedea iubita. Elena Udrea(44 ani) se află de câteva luni în Costa Rica, ţară unde are statut provizoriu de refugiat politic. Blonda este anchetată în dosarul "Galea Bute", caz în care aşteaptă să ştie daca va primi o condamnare la 6 ani de închisoare. Până când magistraţii se vor pronunţa, se pare că blonda şi-a pregătit întoarcerea pe pământ românesc, aceasta fiind acum doar o chestiune relativ scurtă de timp.

Elena Udrea se întoarce curând în România şi se pare că este aşteptată cu sufletul la gură de iubitul ei, modelul Adrian Alexandrov, bărbatul pe care fosta politiciană îl va face tătic de fetiţă în această toamnă. Anunţul a fost făcut chiar de mai tânărul iubit al fostei politiciene, care a mărturisit în presă că celebra blondă va reveni în ţară în următoarele săptămâni. Până când o va strânge în braţe din nou, Adrian Alexandrov se mulţumeşte să privească fotografiile cu ei doi din vacanţele anterioare, iar o astfel de imagine a apărut recent pe contul lui de Instagram, semn că aşteptarea este din ce în ce mai grea. Cei doi nu s-au mai văzut de luni buni, aşa că este de înţeles de ce Adrian Alexandrov a începit numărătoarea inversă până când îşi va revedea iubita. Elena Udrea este însărcinată în 5 luni şi şi-a propus să aducă pe lume copilul, în România.


    Elena Udrea şi Adrian Alexandrov , într-o poză mai veche dintr-o vacanţăFoto: arhivă personală
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov , într-o poză mai veche dintr-o vacanţăFoto: arhivă personală

"Conform calculelor făcute de medicii de aici, fetiţa se va naşte undeva după 23 octombrie. O să fie zodia Scorpionului. Am convingerea că totul va fi bine şi curând mă voi întoarce şi eu acasă. Acum este mult mai uşor, dar primele trei luni au fost grele, în condiţiile în care eu nu sunt o persoană care să se plângă de dureri sau să aibă un prag mic al rezistenţei. Am şi pierdut unul dintre copii, cred că după prima lună... Au fost gemeni iniţial şi acum a rămas unul singur. Mi-am spus că aşa vrea Dumnezeu, important este să fie sănătoasă fetiţa. Acum sunt bine, pot să fac mişcare, chiar şi să mănânc, pentru că nu am avut poftă de mâncare", spunea recent politiciana.     

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) vor pronunţa, la 5 iunie, decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflat în Costa Rica, a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net