Iubitul Elenei Udrea: «Va fi o mamă extraordinară»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elena Udrea și Adrian Alexandrov fac pași mari și frumoși împreună. Sunt de doi ani împreună, vor deveni părinți anul acesta și se vor și căsători. Iubitul fostei politiciene a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre cum va fi rolul de tată de gemeni!

Elena Udrea a făcut în Grecia tratamente pentru fertilizare in vitro, la clinica medicului ginecolog Andreas Vithoulkas. Iată că procedura a reușit, iar blondina a recunoscut în urmă cu câteva zile, tocmai din Costa Rica, că este însărcinată cu gemeni. Adrian Alexandrov, iubitul ei, este fericit din cale afară că va deveni tătic anul acesta.”Da, suntem fericiți. E o veste minunată. Elena e însărcinată într-o lună, vom avea gemeni. Eu m-aș bucura să fie băieți, sau măcar un băiat, pentru ea contează să fie sănătoși. Elena o să fie  o mamă extraordinară. În acești doi ani de când suntem împreună, am văzut multe lucruri frumoase la ea. Este o femeie dedicată, implicată”, a declarat în exclusivitate pentru Click! Adrian Alexandrov. Afaceristul și iubita sa vor să se căsătorească cât mai curând.”Trebuie să facem și pasul acesta, însă le luăm treptat. Locuim mai mult la mine, în Corbeanca, pentru că avem o curte spațioasă, îl avem și pe cățelul Oscar pe care ea îl îndrăgește foarte mult”, a mai spus Adrian Alexandrov. 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net