Iuliana Marciuc, Adelina Pestrițu și Călin Goia, prinși în focarele de coronavirus din Italia

Ultima actualizare:

    Torino. Călin Goia şi trupa Voltaj au susţinut un concert sâmbătă la care au participat peste 10.000 de persoane
Torino. Călin Goia şi trupa Voltaj au susţinut un concert sâmbătă la care au participat peste 10.000 de persoane

Ghinion! Chiar acum, când autorităţile au blocat anumite localităţi din nordul Italiei şi au declarat carantină din cauza virusului ucigaş, vedetele noastre se află acolo. E vorba despre Iuliana Marciuc, Adelina Pestriţu şi Călin Goia cu trupa lui.

Este stare de alertă în Italia. Autorităţile au anunţat un nou bilanţ luni, 24 februarie: 229 de persoane infectate și șapte decedate din cauza coronavirusului. Nouă localităţi au fost blocate şi declarate în carantină.

Destul de aproape de pericol a fost Călin Goia şi trupa Voltaj, care au susţinut sâmbătă, 22 februarie, un mega show live de două ore, în Torino, la Sala Palavela. Au fost  prezente peste 10.000 de persoane la evenimentul care face parte din turneul aniversar ”Ca la 20 de ani”, iar Călin şi membrii trupei s-au expus destul de mult.

”Concertul nostru a avut loc cu două zile înainte să explodeze problema aceasta cu coronavirusul. Au venit peste 10.000 de persoane la concert, nu au purtat măşti. Oamenii erau foarte relaxaţi, lejeri, şi nici în aeroport situaţia nu era altfel. Adică nu am avut parte de nici un control, nu ne-a întrebat nimeni de unde venim. Purtau câţiva oameni măşti, dar trebuie să ne informăm mai bine şi cum e cu măştile acestea şi cât ne protejează”, ne-a spus Călin Goia.

Milano. Adelina Pestriţu a purtat mască la prezentarea de modă din cadrul celebrului festival
Milano. Adelina Pestriţu a purtat mască la prezentarea de modă din cadrul celebrului festival

Şi Adelina Pestriţu a fost în Italia zilele trecute. Vedeta a fost invitată să participe la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost brand ambassador pentru creatorul de modă Philipp Plein. Bruneta a purtat o mască pe tot parcursul show-ului de teama epidemiei de coronavirus, mai ales că acasă o aştepta fiica ei în vârstă de aproape 2 ani. ”Mare grijă la Coronavirus” i-a scris un fan, iar Adelina i-a răspuns ”Sper să nu fie cazul nici să-l pomenim”, semn că ştia foarte bine unde merge şi la ce pericol se expune.

Veneţia. Iuliana Marciuc şi-a dorit să participe la carnaval, dar acesta s-a anulat
Veneţia. Iuliana Marciuc şi-a dorit să participe la carnaval, dar acesta s-a anulat

Iuliana Marciuc s-a plimbat prin Veneţia. Nici ea nu şi-a lăsat masca acasă. ”Salutări tuturor din Veneţia. Ieri fără masca de protecţie, astăzi am pregătit masca. Mulţumesc pentru gândul cel bun celor care sunt îngrijoraţi pentru mine, dar eu, ca de obicei, gândesc pozitiv”, a scris Iuliana sub poză. 

Andra, concert anulat în Padova

De frica virusului mortal, Andra a fost nevoită să îşi anuleze spectacolul programat pe 1 martie la Padova. Biletele s-au vândut în totalitate, însă Andra a decis ca pentru siguranţa sănătăţii ei şi a familiei să îl anuleze. ”Dragii mei, sunt cu gândul la românii din Italia, în această perioadă de îngrijorare şi confuzie din cauza răspândirii coronavirusului. Din cauza măsurilor speciale de securitate, concertul de la Padova se amână pentru o altă dată. Trebuie să fim responsabili şi să respectăm legea, să ne gândim mai mult la sănătate decât la orice altceva. Aşadar, vreau să reprogramăm concertul când pericolul este depăşit. Îmi pare rău pentru această neplăcere, ştiu cât de mult v-aţi dorit acest concert care era deja SOLD OUT, să ştiţi că şi eu aşteptam cu nerăbdare evenimentul”, a anunţat artista.

Preţul măştilor creşte de la o oră la alta

Preţurile s-au triplat în mai puţin de 20 de ore
Preţurile s-au triplat în mai puţin de 20 de ore

Coronavirusul a creat isterie în România. Oamenii au luat cu asalt farmaciile pentru a-şi face provizii de măşti chirurgicale. Însă stocurile sunt deja epuizate iar singura soluţie este achiziţia din magazinele online. Dar aici preţurile cresc de la o oră la alta. Astfel numai în ultimele două zile, valoarea unei cutii cu 50 de astfel de produse a crescut de la 178 de lei, duminică seara, la 416 lei, luni la ora 16.00.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net