Jaf ca-n filme la Timişoara: au spart seiful şi au furat 87.000 de euro

Ultima actualizare:

    Hoţii au folosit un ciocan şi o rangă pentru a deschide seifulFoto: "Adevărul"
Hoţii au folosit un ciocan şi o rangă pentru a deschide seifulFoto: "Adevărul"

Au dat lovitura şi au fugit! O casă de schimb valutar din Timişoara a fost jefuită duminică noapte, după ce hoţii au pătruns în interior şi au tăiat seiful din care au furat 87.000 de euro! Poliţiştii nu au reuşit încă să-i prindă pe hoţi.

Jaf executat de profesionişti la o casă de schimb valutar din Timişoara! Hoţii au acţionat fără să lase urme, după un plan pregătit cu minuţiozitate şi executat pas cu pas.

Pentru a pătrunde în casa de schimb valutar aflată la parterul unei case situate pe strada Divizia 9 Cavalerie, infractorii au sărit gardurile a două curţi din apropiere. Ajunşi în spatele  casei de schimb valutar, au smuls firele sistemului de alarmă, pentru a acţiona în linişte. După această operaţiune, hoţii au tăiat grilajul unui geam, cu ajutorul unui echipament de sudură autogen, şi au reuşit astfel să pătrundă nestingheriţi în interior, scrie adevarul.ro.

Infractorii au sărit gardurile curţilor din apropierea casei de schimb valutar
Infractorii au sărit gardurile curţilor din apropierea casei de schimb valutar

Intraţi în casa de schimb valutar, hoţilor nu le-a rămas decât să desfacă seiful în care se aflau 87.000 de euro. După ce au înhăţat prada, hoţii au scotocit prin toată încăperea, în căutarea unor alte sume de bani, dar n-au găsit nimic. Ca să fie siguri că nu lasă nici o urmă, au luat cu ei instalaţia de supraveghere video şi toate înregistrările.

Alarma a fost dată abia luni dimineaţă, în jurul orei 8.00, când unul dintre angajaţi a deschis casa de schimb valutar situată peste drum de centrul comercial Euro. Înăuntru, totul era răscolit, iar seiful zăcea făcut bucăţi.

După plângerea depusă de patronul casei de schimb valutar, un cetăţean de origine arabă, poliţiştii au făcut cercetări şi au declanşat o anchetă amplă. 

Hasan Hasan, administratorul casei de schimb valutar, spune că „vecinii au auzit câinele lătrând, dar nu ştiau de ce latră. Totul a fost bine pregătit.  E o lucrare făcută perfect. Asta nu e o lucrare de o persoană sau două. Au fost cel puțin trei hoţi. E foarte greu să îi descopere”.

Vezi mai multe fotografii pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net