Jaf cu cuțitul la o benzinărie din Timiș. Atacatorii sunt căutați de poliție

Ultima actualizare:

    Foto Opiniatimisoarei.ro
Foto Opiniatimisoarei.ro

Doi bărbați au jefuit, sâmbătă seară, o benzinărie de la intrarea în Jimbolia, unul dintre aceștia amenințând angajata cu moartea, având asupra sa un cuțit.

Jaful a avut loc în jurul orei 21:00. Doi tineri s-au apropiat de benzinărie, iar unul a rămas afară să supravegheze zona, relatează opiniatimisoarei.ro.

În magazin a pătruns cel de-al doilea tânăr, purtând masca de protecție, o bluză de trening de culoare galbenă și un fes negru.

Acesta a scos un cuțit și s-a năpustit asupra vânzătoarei, spunându-i că o va ucide dacă nu deschide casa de marcat. Totul s-a întâmplat în mai puțin de un minut.

El a reușit să fugă apoi cu 2.000 de lei. Femeia a sunat speriată la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului și au început cercetările. Polițiștii fac apel la persoanele care îl pot identifica pe suspect să alerteze autoritățile. Cei doi vor fi cercetați pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net