Jaf la o benzinărie din Maramureş. Hoţii au folosit spray lacrimogen

Ultima actualizare:

    Bărbatul a stat o noapte  întreagă la secţia  de poliţie din Darabani
Bărbatul a stat o noapte întreagă la secţia de poliţie din Darabani

Jaf la o benzinărie din Borşa, în cursul acestei dimineţi, 14 februarie. Mai mulţi indivizi mascaţi au tăbărât la primele ore ale dimineţii peste angajatul societăţii, l-au bătut, au luat toţi banii pe care îi avea în casierie şi au dispărut. În zonă au fost instituite filtre, iar poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a încerca să descopere indicii care să îi ajute la identificarea făptaşilor.

Potrivit primelor informaţii, jaful a avut loc în jurul orei 4:00, la o staţie peco de la intrarea în Borşa dinspre Moisei. Indivizii care purtau cagule au intrat in benzinărie, i-au dat casierului cu spray lacrimogen, l-au bătut şi au luat banii. Norocul proprietarilor este ca în seara dinaintea jafului au ridicat încasările şi, în plus, mulţi dintre clienţii benzinăriei alimentează în baza unui card de client. Astfel, hoţii au plecat doar cu circa 1.000 de lei.

Surse oficiale spun că indivizii mascaţi au urcat într-o maşină cu numere de Bistriţa Năsăud după jaful de la benzinărie. Este posibil însă că autoturismul să fi fost furat special pentru această lovitură. Maşina tâlharilor a fost găsită incendiată la doar un kilometru de locul jafului, cel mai probabil pentru a ascunde dovezile, scrie romaniatv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net