Jandarm găsit împușcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă. A fost transportat cu elicopterul la București

Ultima actualizare:

     Bărbatul a fost adus cu elicopterul la BucureştiFoto: observatornews.ro
Bărbatul a fost adus cu elicopterul la BucureştiFoto: observatornews.ro

Un a fost găsit împuşcat în cap la Centrala Nucleară din Cernavodă, la unitatea specială 1, marți (9 martie). Din primele informaţii ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. Bărbatul a fost trasportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti. Acesta se află în comă.

Jandarmul găsit împușcat în cape este un bărbat de 44 de ani, de la unitatea specială de jandarmi din Cernavodă, o unitate care nu se subordonează Inspectoratului Judeţean şi nici Brigăzii Mobile, ci direct Inspectoratului General.

Primii medici sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat inconştient şi au aplicat manevrele de resuscitare pentru salvarea sa. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi adus la Bucureşti, relatează observatornews.ro. Bărbatul s-ar fi izolat într-o cameră, acolo unde a și comis gestul necugetat.

Bărbatul divorțase în urmă cu două luni

"Avem un incident la nivelul unităţii speciale, un coleg jandarm. Din informaţiile pe care le deţin deocamdată o posibilă tentativă de suicid. Colegul a intrat în serviciu azi de dimineaţă, nu era niciun indiciu că ar urma o astfel de tragedie. I s-a acordat primul ajutor şi a fost ridicat de către serviciul de ambulanţă şi a plecat către o unitate medicală. Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenţie, la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră. Testarea psihologică se face o dată pe an. Ancheta va fi desfăşurată de unitatea de Parchet competentă", a declarat Nicolae Dan, purtător de cuvânt unitatea specială de jandarmi Cernavodă, pentru Antena3.

Bărbatul este în acest moment inconştient, în comă, are o plagă occipitală, iar starea este instabilă. Apropiații spun că divorţase de două luni şi avea un copil. Jandarmul a fost testat psihologic în luna septembrie şi a fost găsit apt.

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net