Jandarmii care au imobilizat cu spray un suspect de pedofilie din Suceava, anchetați!

Ultima actualizare:

    Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 13 ani a murit după o intervenţie a jandarmilor.Foto: observator.tv
Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 13 ani a murit după o intervenţie a jandarmilor.Foto: observator.tv

Caz șocant în Suceava! Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fetiță de 13 ani a murit după o intervenție în forță a jandarmilor. Suspectul de 55 de ani a opus rezistență, astfel că a fost imobilizat cu spray lacrimogen.

Întreaga scenă a avut loc la un festival de folclor din Suceava. Bărbatul era deja cercetat într-un dosar de pedofilie. Suspectul a fost pus la pământ de doi jandarmi, însă s-a opus încătușării. După o altercație de trei minute, o femeie care face parte din echipajul Jandarmeriei a scos spray-ul lacrimogen și l-a pulverizat în fața bărbatului. Substanța iritantă l-a făcut pe suspect să leșine, acesta ajungând în comă la spital.

Suspectul ar fi atins o fetiță de 13 ani în zonele intime

„Pacientul a ajuns în comă profundă. Din ce mi-ai zis colegii de la Vatra Dornei, a fost un stop cardiorespirator, resuscitat. Pacientul este intubat”, a declarat Dan Teodorovici, medic UPU Suceava, potrivit observator.tv. Câteva ore mai târziu, bărbatul a murit la spital. Conform medicilor, el a suferit un infract. Individul era cercetat într-un dosar penal deschis anul trecut pentru coruperea sexuală a minorilor. De această dată, el a fost încătușat după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 13 ani, în centrul orașului Vatra Dornei, la un spectacol de muzică populară. Părinții copilei au sunat la 112. 

Modul în care echipajul de jandarmi a acționat a fost criticat de multe voci. Spray-ul lacrimogen nu poate fi pulverizat de la o distanță mai mică de un metru și jumătate și niciodată direct în față, potrivit ghidului de intervenție profesională al Jandarmeriei.

„Parchetul Militar Iaşi a deschis un dosar penal şi va face verificări în acest caz, acţiunea jandarmilor urmând a fi analizată de către această instituţie”, a explicat Col Bogdan Cornaci, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net