Jandarmul care a căzut de pe cal în timpul paradei de 1 Decembrie, aspru sancționat. Reacția Jandarmeriei

Ultima actualizare:

    Jandarmul va fi sancționat pentru incidentul de la paradăSursă foto: Captură video
Jandarmul va fi sancționat pentru incidentul de la paradăSursă foto: Captură video

Parada de 1 Decembrie nu a fost lipsită de incidente nici anul acesta. Un jandarm a fost filmat căzând de pe cal în zona Piața Presei Libere, în timp ce se pregătea pentru defilare. Imaginile au ajuns rapid în mediul online, iar superiorii au decis sancționarea protagonistului.

Un jandarm a căzut de pe cal în timp ce se pregătea pentru parada de Ziua Națională. În imaginile devenite virale pe internet se poate observa cum bărbatul se urcă stângaci pe cal, doar pentru a cădea câteva secunde mai târziu.

Superiorii protagonistului nu au fost deloc amuzați de cadrele surprinse și au decis să constituie o comisie de cercetare disciplinară, potrivit comunicatului emis de către Jandarmerie. http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/pleKO5pSRkI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

„Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare. De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi București, într-un comunicat.

Autoritățile spun că nu vor „tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția și vor comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-a demarat”.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net