A jefuit o bancă din Arad cu un pistol de jucărie! Individul mascat a fugit cu 86.000 de lei

Ultima actualizare:
Anchetatorii au găsit rucsacul abandonat lângă scara unui bloc
Anchetatorii au găsit rucsacul abandonat lângă scara unui bloc

Un individ cu o cagulă pe faţă a dat joi dimineaţă buzna într-o sucursală a Băncii Comerciale Române (BCR) din cartierul arădean Micălaca. El a îndreptat o armă către o angajată, cerând banii din seif. Un client aflat în incintă a sărit la hoţ, iar acesta a luat-o la goană cu rucsacul în care înghesuise 86.000 de lei.

Lovitură ca-n peliculele cu gangsteri, joi dimineaţă, în cartierul Micălaca din Arad! Un bărbat îmbrăcat în negru a intrat calm în sucursala BCR , apoi a scos un pistol şi i l-a fluturat în faţă casierei. După ce a pus 86.000 de lei într-un rucsac, hoţul s-ar fi trezit atacat de un client al băncii. Individul şi-a pierdut stăpânirea de sine, aşa că a ieşi din sediu în fugă şi s-a evaporate printre blocurile din zonă, scrie adevarul.ro.

Sticla de benzină

Potrivit poliţiştilor, care au sosit de urgenţă la sediul băncii, bărbatul este îmbrăcat în negru şi cântăreşte aproximativ 50 de kilograme. Hoţul a ieşit din bancă fără să-şi dea jos cagula pe cap, cu rucsacul în spate şi cu pistolul în mână. Poliţiştii au găsit rucsacul abandonat în preajma unei scări de bloc. Potrivit aradon.ro, în rucsac se aflau 86.000 de lei, într-o pungă de plastic, un pistol de plastic care imita o armă reală şi o sticlă de benzină, semn că atacatorul intenţiona să-şi incendieze hainele purtate în timpul jafului şi rucsacul.


    Anchetatorii au găsit rucsacul abandonat lângă scara unui blocFoto: aradon.ro
Anchetatorii au găsit rucsacul abandonat lângă scara unui blocFoto: aradon.ro

"Au respectat protocolul de securitate"

“Nimeni nu a fost rănit. În acest moment, colaborăm cu Poliţia pentru identificarea infractorului”, spun reprezentanţii BCR. “În unităţile băncii există sisteme de monitorizare permanentă a activităţii şi vom pune la dispoziţia anchetatorilor toate materialele necesare care să ajute la prinderea cât mai rapidă a jefuitorului”. Cei de la BCR adaugă că angajaţii sunt instruiţi să nu-şi asume nici un risc în asemenea situaţii de acest tip. “Colegii noştri de la Arad au respectat protocolul de securitate”, mai comunică banca.În ciuda acţiunilor derulate de poliţişti, autorul jafului nu fusese până joi seară.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net