Joia neagră se poate repeta la 15 mai

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Parcă niciodată nu au fost atât de multe accidente într-o zi, ca joi, 26 aprilie. Două cutremure, un microbuz şi un autobuz răsturnate, un elicopter prăbuşit, un avion aproape de catastrofă, 5 morţi şi 40 de răniţi. Astrologii, numerologii şi meteorologii spun că nimic nu este întâmplător.

„Aspectele astrale de joi, 26 aprilie, induc evenimente imprevizibile care presupun explozii, mişcări tectonice şi avarii, dar şi greşeli maxime din partea celor care manevrează maşini.Aceste aspecte le regăsim şi în 15 mai, astfel încât se presupune că vor mai exista evenimente imprevizibile, care însă nu par a fi catastrofale", ne-a explicat Tina Rizea, astrologul Click!. Specialiştii în numerologie sunt de aceeaşi părere.

„În general, în ziua de 26 aprilie, omenirea se poate confrunta cu evenimente imprevizibile, cu obstacole şi amânări în probleme esenţiale de viaţă. Persoanele de decizie, care trebuie să ducă la bun sfârşit o misiune, păşesc pe un teren minat, pentru că trebuie să ia decizii de viaţă şi de moarte în timp record. Data de 26 aprilie are un simbolism propriu, moartea poate veni tiptil. Se petrec răsturnări de situaţii, iar ecoul întâmplărilor din această dată rămâne în sufletul persoanelor care dau piept cu schimbările fundamentale, neaştep­­tate. Cei care au datoria să împlinească o misiune delicată este bine să-şi analizeze propriile limite", ne-a spus Liliana Ivan, specialist în numerologie.

Tulcea- Cinci morţi în elicopterul  prăbuşit

simeon stalpnicul png

Brăila- Microbuz răsturnat,  4 răniţi

simeon stalpnicul png

«Presiunea atmosferică scăzută afectează meteodependenţii»Dinu Mărăşoiu, meteorolog

Specialiştii spun că milioane de oameni reacţionează la scăderea presiunii, în special primăvara, atunci când fronturile atmosferice se succed cu repeziciune.

„Presiunea atmosferică a fost scăzută joi, 26 aprilie. Este posibil ca persoanele care sunt meteosensibile să fi fost afectate", ne-a confirmat meteorologul Dinu Mărăşoiu, de la ANM.

Potrivit specialiştilor, în astfel de zile, organismul oboseşte repede, în primul rând sistemul circulator. Trecerea de la un front atmosferic la altul poate declanşa ori accentua anumite suferinţe latente. Simptomele tipice sunt durerile de cap, migrenele, sufocările, ameţelile, starea de slăbiciune, irascibilitatea sau transpiraţiile excesive.

Creşte tensiunea arterială, palpitaţiile şi senzaţia de greutate din piept. Durerile reumatice şi de articulaţii se accentuează din pricina aerului umed rece. Masele de aer rece cresc tensiunea arterială, îngreunează gândirea şi provoacă apatie. Vremea închisă este un factor de agravare a depresiilor.

Filmul nenorocirilor

Ora 03.29. Vrancea. Seism de magnitudine 2,7 pe scara Richter.Ora 15.50. Mioveni, DN 73D. Un autobuz s-a răsturnat într-o curbă. Au fost rănite 32 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.Ora 16.00. Ostrov, judeţul Tulcea. Un elicopter cu cinci persoane la bord s-a prăbuşit şi a explodat la impactul cu solul. Toti cei cinci ocupanţi au ars de vii. Încă o persoană a fost rănită.Ora 16.32. Vrancea. Cutremur de 4,1 pe scara Richter care a fost resimţit în zonă.Ora 17.30. Brăila, DN 2B. Un microbuz a fost izbit de un autoturism Dacia, între Brăila şi Buzău. Patru persoane au fost rănite.Ora 20.30. Vlădeni, judeţul Braşov. Un avion particular a aterizat forţat şi s-a răsturnat la contactul cu solul. Pilotul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net