Judecătorii ieşeni i-au interzis unei tinere să practice videochatul timp de doi ani. Care este motivul

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Judecătorii din Iași i-au interzis unei tinere să practice videochatul, pe o perioadă de doi ani. Aceasta a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj.

Magistraţii Judecătoriei Iaşi au condamnat-o joi, 25 martie, pe Iulia C., o tânără din Iaşi, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru şantaj.

În plus, judecătorii i-au interzis tinerei să mai presteze activităţi de videochat, după ce a şantajat un client francez, ameninţându-l că publică imagini indecente cu el pe reţelele sociale. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel.

Motivul pentru care instanța i-a interzis unei tinere să mai practice videochat

„Instanţa îi aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a practica activităţi de expunere, în direct sau înregistrate, adresate unui public sau unui individ, prin tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, a unor comportamente ori discuţii sexuale explicite, pe o perioadă de doi ani, de la data rămânerii definitive a hotărârii şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale”, au menţionat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi, potrivit bzi.ro.   

De asemenea, instanţa i-a confiscat telefonul şi a pus-o la muncă în folosul comunităţii. „Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul Consiliului Local Iaşi – Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi, fie în cadrul fie în cadrul Institutului de Psihiatrie «Socola»”, au subliniat judecătorii.  

Potrivit procurorilor, după ce tânăra a intrat în discuţii cu un cetăţean francez, aceasta a salvat fotografii în ipostaze indecente cu acesta. Ulterior, femeia ar fi început să-l şantajeze şi i-ar fi cerut diverse sume de bani timp de aproape 7 luni. La un moment dat, omul de afaceri francez a apelat la oamenii legii.   

Pe lângă pedeapsa primită, ieşeanca a fost obligată să îi plătească despăgubiri omului de afaceri francez, victima din acest dosar: 425 de euro, prejudiciul material, şi 1.000 de euro, contravaloarea prejudiciului moral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net