Jurnalista Ramona Feraru a murit în condiții suspecte. Ultimul telefon l-ar fi dat medicului

Ultima actualizare:

    Jurnalisa Ramona Feraru
Jurnalisa Ramona Feraru

Doliu în presa din România. Jurnalistă cu vechime în branșă, Ramona Feraru a murit la doar 55 de ani. Anunțul trist a fost făcut azi (16 octombrie), pe Facebook, de jurnalistul Petrişor Cană.

"Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!", a scris jurnalistul Petrişor Cană, pe Facebook. Potrivit România TV, Ramona Feraru a murit singură, în propria locuință.

Ulterior, într-o intervenţie la România TV, Petrişor Cană a declarat că "e încă o zi tristă pentru presa românească". "Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun. Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului", a declarat Petrişor Cană.

Ramona Feraru avea 55 de ani şi de-a lungul carierei a lucrat la mai multe publicaţii importante din România. Puteți citi aici câteva dintre articolele sale. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Mesajul colegilor de la Puterea

Colega noastră Ramona Feraru Kim, unul dintre cei mai vechi reporteri din presa românească, a decedat în această dimineață (n.r. 16 octombrie), în urma unor complicații respiratorii. Anul 2020 se dovedește încă o dată a fi unul dintre cei mai negri pentru toată lumea. Încă un reporter vechi al presei românești a plecat la cele veșnice în ciuda vârstei de doar 55 de ani. A lucrat la multe trusturi de presă din România, precum Evenimentul Zilei, Curentul și Gândul. Timp de 15 ani a fost reporter la Realitatea TV. În prezent lucra alături de noi la Puterea.ro. Redacția Puterea.ro este alături de familie și de prieteni în această grea suferință.

Citește și:

Cosmin Andrei, producătorul emisiunii «Viața satului», a murit la numai 44 de ani. Mesajul colegilor din TVR

Cristina Ţopescu a murit. Legiştii au stabilit când s-a produs decesul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net