Jurnalistul Dan Andronic, audiat la DNA

Ultima actualizare:

    Jurnalistul Dan Andronic este audiat de procurorii anticorupție
Jurnalistul Dan Andronic este audiat de procurorii anticorupție

Jurnalistul Dan Andronic a venit joi, 22 septembrie, la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a declarat la intrarea în sediul DNA că a fost citat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar din 2015.

UPDATE 15.00 Dan Andronic a fost și el chemat pentru declarații în același dosar ca și în cazul elenei Udrea: finanțarea campaniei electorale din 2009.

UPDATE 12.45 Din primele informații, pe surse, se pare că Dan Andronic este chestionat în legătură cu o presupusă șpagă,  dată în timpul campaniei electorale prezidențiale din 2009.

Dan Andronic a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 10.00, la intrare spunând că va da declaraţii în calitate de martor, scrie news.ro.

Jurnalistul Dan Andronic este judecat în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa şi a 47 de hectare din Pădurea Snagov, alături de omul de afaceri Remus Truică, Prinţul Paul şi alte 19 de persoane, între care trei cetăţeni israelieni.

Procurorii l-au trimis în judecată pe Dan Andronic pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă, ambele în formă continuată

Potrivit procurorilor, Remus Truică a fost consilier la cancelaria prim-ministrului Adrian Năstase până în 2004, fiind cunoscut, conform datelor publice, ca o persoană cu influenţă la autorităţile publice.

La DNA este audiată, de aproximativ două ore, şi Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net