Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani! A suferit un stop cardio-respirator

Ultima actualizare:

    Florin Condurațeanu a murit la 71 de ani în urma unui stop cardio-respiratorSursă foto: Arhivă personală
Florin Condurațeanu a murit la 71 de ani în urma unui stop cardio-respiratorSursă foto: Arhivă personală

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Anunţul a fost făcut de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Editorialist la "Jurnalul", Condurăţeanu a publicat ultimul articol luni dimineaţă, intitulat "De un secol, Rapid driblează plictiseala".

Mihai Gâdea a anunțat moartea lui Florin Condurățeanu

"Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu.

În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o.

Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite", a spus Mihai Gâdea, vizibil emoționat și cu ochii în lacrimi, în propria emisiune de la Antena 3.

Expresia consacrată a lui Florin Condurățeanu: "Vă pup pe suflet"

Jurnalistul devenise celebru şi pentru expresia "Vă pup pe suflet!". Acesta a avut colaborări şi cu OTV, în perioada în care televiziunea lui Dan Diaconescu făcea valuri.

Florin Condurăţeanu avea 71 de ani. A murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Ajuns acasă, a căzut în braţele fiului său, Răzvan, şi s-a stins rapid, în urma unui atac cardio-respirator, relatează site-ul Știripesurse.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net