Kassandra Rotariu (12 ani) a ajuns să îşi ducă traiul mai mult prin spitale. Torturată de propria bunică, fiica adoptivă a fostului mare sportiv Iosif Rotariu şi-a sărbătorit recent ziua de naştere într-un spital din Franţa, acolo unde va trece prin operaţia cu numărul 44!


Iosif şi Dana Rotariu sunt de opt ani alături de fetiţa căreia se străduiesc din răsputeri să-i redea dreptul la o viaţă normală. Kassandra a rămas cu sechele după ce a fost maltrată şi aruncată pe geam de bunica ei, aşa că a trecut prin zeci de operaţii la picioare.
“Nici nu mai ştiu câte operaţii are Kassandra, sunt foarte multe, cred că vorbim despre  a 44-a intervenţie care trebuie făcută în luna iunie. Recent, am fost cu ea în Franţa să facă toate tratamentele şi radiografiile înainte de intervenţia la piciorul stâng. Sperăm ca totul să fie bine şi să ne întoarcem pentru operaţie în jurul datei de 18 iunie, pentru că atunci intră în vacanţă”, ne-a povestit Dana Rotariu.

k24-act-2.jpg

Fetiţa, alături de soţii Rotariu, părinţii adoptivi

Kassandra a fost ­nevoită să-şi petreacă ziua de naştere departe de prieteni şi colegi, însă mama ei i-a pregătit o surpriză care să o înveselească pe micuţă.

“Pe 25 aprilie a fost ziua ei, este în zodia taur, este tare ambiţioasă! I-am făcut un tort, atât, am spus că darul din partea noastră o să îl primească în ţară. Am fost câteva ore, pentru ea, la o familie de români stabiliţi acolo şi s-a bucurat cu ei, mai ales că băieţelul era de vârsta Kassandrei şi s-au jucat şi înţeles ­foarte bine”, ne-a mai spus Dana.

Bunica i-a distrus viaţa

k34-act-3.jpg

Bunica Kassandrei

Femeia care i-a distrus Kassandrei viaţa este chiar bunica ei. Femeia i-a turnat acid sulfuric pe faţă, a ars-o cu ţigara şi chiar a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea. N-a rămas nepedepsită, fiind condamnată la 8 ani de închisoare.

Dar a fost eliberată anul acesta: ”A executat doar 6 ani. A reuşit să scape aşa repede pentru că a avut un comportament exemplar şi pentru că a muncit tot timpul cât a stat închisă. După ce a ieşit din închisoare, a plecat în străinătate”, ne-a mai spus Dana Rotariu.

 
 
Loading...